keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Agilityn Euroopan -mestaruuskisoja seuraamassa, sillä aikaa Flaksiin on asennettu lisää osaamista

Tulipa pyörähdettyä Unkarissa. Siellä oli kuulemma agilityn EO-kisojen aikaan jotain muutakin ohjelmaa tarjolla, ei tosin läheskään yhtä tärkeää kun meidän fanimatkan kohde. ;) Siitä huolimatta mennen tullen F1-kansaa oli koirakansaa enemmän lennoilla. Pisteet yhdelle rallipariskunnalle siitä, että he meihin Budapestissa törmätessään kysyivät Elviksen menestystä. Paula ja Elvishän olivat hienosti kahdeksansia!


Anu ja Nipsu puolestaan ovat Euroopan neljänneksi paras minikoirakko. Ja Sami ja Eve kymmenenneksi parhaita. Kolme suomalaista  minikoirakkoa siis kympin kärjessä! Kyllä Suomessa on kova minikoirakoiden taso! Mahtavaa!

Unkarin reissu oli kaikinpuolin antoisa ja mukava. Huippuagilityn lisäksi uusi maa oli mukava nähdä, ja nähtävää riittikin, jäipä vielä seuraavaan kertaankiin. Tällä kertaa tuli pikaisesti katsottua pääkohteet Kaposvarista, Balaton-järveltä ja Budapestistä.



Fanni ja Frida olivat vanhempieni ja Roopen hoidossa Mäntyharjulla. Suurkiitos jälleen! Flaksi puolestaan pääsi aktiivilomalle Soilen ja Pajun, Pihlan ja Potun luo. Hienosti oli pikku neiti sopeutunut uuteen laumaan ja lauman tavoille. Nyt Flaksi osaa tulla lujaa luokse vaikka kesken painileikin! Ohjelmistoa on päivitetty, mahtavaa - kiitos! Aktiiviloma sisälsi myös painileikkejä muiden pentujen kanssa. Ei ihme, että vähän välillä väsytti. Aina ei tosin päässyt omaan yksiöön nukkumaan ;)



Flaksi on kasvanut viikossa huimasti. Neiti on melkein Fannin ja Fridan korkuinen, siis lähes 32 cm korkea. Ja korvat, ne pyörii kun ropelit! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti