keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Borta bra men hemma bäst, naskalihammas on kotona

Rovaniemeltä on valuttu alas kotiin parin yökylän kautta. Ensin pysähdyimme Laukaaseen ja sitten Mäntyharjulle, vai kuuluuko sanoa Mäntyharjuun? En vieläkään tiedä.

Laukaassa Flaksi koetteli Ronjan hermoja roikkumalla spanielivanhuksen korvissa ja hännässä. Pakko oli Ronja-parkaa auttaa hädässä! Mummolan pihassa Flaksi koitti leikkiä Fridan kanssa, mutta Fridan vauhti meinaa olla vielä hieman liikaa Flaksille.

Laukaasta suuntasimme Mäntyharjuun. Mäntyharjussa Flaksi on juossut tuulen lailla isossa pihassa. Ensin Fridan kanssa. Fridan kanssa leikki on hieman vielä sellaista, että Flaksi suhtautuu varauksella. Frida meinaan terrieritapaan murisee leikkiessään, eikä Flaksi ole varma käsketäänkö siinäkin jo painua hiiteen kun välillä todella käsketään. Enää ei halua kokeilla, onko isot tosissaan. Sisällä Flaksi kuitenkin jo hetken roikkui Fridan kanssa samassa lelussa.

Fannin kanssa Flaksi kirmasi pihalla myös. Fanni on tällä hetkellä paras leikkitäti sen suhteen, että muistaa hurjien spurttien välissä välillä huomioida hitaamman kääpiön. Fannin kanssa ei kuitenkaan painita, mutta juostaan ja annetaan toverillisesti hammasta puolin ja toisin. Välillä Fanni tosin ulvaisee ja sitten antaa kyytiä pennulle, joka ei muistakaan ottaa hampailla nätisti.

Roopen kanssa Flaksi leikkii kaikista varauksettomimmin. Roope kun ei suutu missään vaiheessa. Paria joutuu vaan valvomaan ja rajoittamaan, koska yksivuotias poika ei myöskään muista kokoeroa itsensä (7 kg) ja reilut kolmekiloisen pennun välillä. Paini meinaa äityä liian hurjaksi.

Naskalihammas ei tällä hetkellä säätele puruvoimaa ihmisiä kohtaan aiempaan tapaan. Nyt juntataan täysillä kiinni. Murahdusyrityksestä saa murinat ja haukut. "Itku" toimii hetkittäin. Räminät ja kolinat saattavat hämmentää niin, että ote irtoaa. Kokeiltu on myös vettä. Flaksi tuumi vain, että tosi siistiä, kun nykyään voi juoda keskeltä lattiaakin! Toimiva on myös sallitun puremisen linkoaminen huoneen toiseen nurkkaan. ;) Raivopäiseksi pureminen yltyy kun väsy yllättää, mutta ei vaan meinaa malttaa antaa periksi. 

Flaksi ja Frida leikkii:










Välillä piti käydä kesken leikin myös juomassa. Flaksi keksi juoda suoraan rännistä pisaroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti