torstai 3. heinäkuuta 2014

Nixi ja Noppa Flaksin vieraina

Tänään on taas harjoiteltu yksin kotona olemista kauppareissun ajan. Toistaiseksi Flaksi on vedellyt poissaollessamme sikeitä boksissa. Ei ongelmaa.

Meillä kävi tänään vieraita. Rasti seinään. ;) Tai Flaksilla kävi. Siskot Nixi ja Noppa. Nixin kanssa meillä kävi Päikki ja Nopan kanssa Anne ja Sakke ja Nuka.

Aloitimme tapaamisen ulkoleikeillä läheisessä puistossa tai oikeammin nurmialueella. Päästimme pennut vapaiksi heti kun se oli turvallisesti mahdollista ja niinhän siinä sitten kävi, että myös Noppa ja Nixi saivat uintikokemuksen. Vahingossa. Kuraojassa. Kesken hurjan painileikin. Tytöt eivät olleet moksiskaan, vaikka Noppa sai uuden värinkin tuossa tapahtumassa. Minä luulin ojassa olevan Nopan seurana Flaksin. Flaksi ja Nixi menivät leikin tiimellyksessä sekaisin useaan otteeseen.


Anne kertoi sanoneensa Nopalle, että se voisi kasvaa Nukan kaltaiseksi. Jalkoja Noppa on jo kasvattanut, tänään oli sitten värin vuoro. Sitä saa mitä tilaa, taisi Noppa tuumia.

Ensin painittiin pareissa Noppa ja Nuka ja Flaksi ja Nixi. Sitten kaikki neljä kimpassa. Nuka osaa kyllä esimerkillisesti toimia pentujen kanssa!



Välillä painittiin puskassa ja pienessä ojassa ja sitten taas juostiin ja kokeiltiin vetoleikkiä. Välillä tuijoteltiin toisia.






Kun huutelin Flaksia, Nixi tuli aina ensimmäisenä. Ulkoleikkien jälkeen tulimme sisälle kahvinkeittoon ja ajattelimme, että pennut varmaan nukkuvat. ;) Mitä vielä.

Lopulta Nixi alkoi rauhoittua ja Flaksi ja Noppa, no kuvat kertoo...



 Alla on Flaksin sisko Nixi, hyvin samanoloinen täpäkkä tyty.



Kaikki neidot ovat varsin reippaita. Flaksi ja Nixi muistuttavat olemukseltaan toisiaan. Tytöt ottivat myös välillä aika tulisesti yhteen kun hermo paloi leikin tiimellyksessä. Päikki sanoi kuitenkin, että leikki sujui sivistyneemmin kun Nixin leikki parsonpentujen kanssa. ;)

Flaksi osoitti myös poliisin otteita isänsä Klenin tapaan. Jos asiat ei suju niin kuin Flaksi tahtoo niin sitten HUUDETAAN! "Ja mitä sinä Nixi sen Nopan kanssa painit?!"


Ajattelimme, että illalla meillä on varmasti rauhallinen pentu. Vielä mitä, tuolla se kunnon päikkäreiden jälkeen touhuilee...

Luoksetuloa on vielä treenattava. Kun kaikki pennut olivat takapihalla ja huusin Flaksia, kaksi Flaksia tuli. Ei kuitenkaan se, jonka nimi on Flaksi. Ei se kuitenkaan kuuro ole. Ehkä korvat vaan olivat väärässä asennossa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti