lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ruotsin Frida 6 vuotta!

Ihan lomalla ollaan, kun kokoajan olen ajatellut, että Frida-pieni täyttää kokonaiset 6 -vuotta lauantaina, joka on 11.7.2014. Ihan hyvä muuten, mutta tuo tärkeä päivähän oli tietysti jo perjantaina. Frida ei onneksi laittanut pahakseen juhlien pientä siirtymistä. ;)

Synttäritunnelmointiin on kuulunut siirtyminen Laukaasta Mikkelin kautta Mäntyharjuun.


 Mikkelissä Frida ja Teemu tekivät kaksi hienoa nollarataa, eli tupla kasassa. Toisella radalla sij. 2 ja toisella sij. 7. Fannin kanssa hauskuuttelimme hyllyradan. Vanha neiti ei taas suostu sitten odottamaan lainkaan lähdössä. ;) Mukana kisatunnelmaa haistelemassa olivat Roope ja Flaksi. Roope osaa olla tosi hienosti kisapaikalla mukana, vaikka ei niin kokenut reissaajakonkari olekaan. Hyvä Ropsu! Flaksi pääsi tuuraamaan Fridaa palkintopallille.

Kisapaikalta pääsi sangen kauniisiin lenkkimaastoihin.


Flaksi tapasi kisapaikalla muutamia tuttujen koiria. Tämä pentu on Flaksia viikon vanhempi ihanuus!



Mukavasti kohdattiin taas uusia ihmisiäkin. Ja saatiin sovittua leikkitreffit Hemmo-veljen luoksen Ristiinaan.


Kotimatkalla kävimme uimassa, tai minä ja Fanni ja Frida kävimme. Flaksi ei tällä kertaa rohjennut, eikä Roope ja Teemu.






Märkä se oli silti Flaksikin. ;)



Aholassa avattiin paketit. Fridalla asiassa ei kauaa nokka tuhissut, mutta Roope oli paketinavailussa melkoisen maltillinen. ;) Kumpikin sai oman vinkuvan kongin tennispallon aksaharjoituksia silmällä pitäen.

Pääsimme avaamaan myös Flaksille saapunutta postia, kiitos Erna, Flaksi ja paketti ovat kohdanneet! Hieno reppu upeine sisältöineen! Lisäksi Flaksille saapui tänne myös hieno Nutrolin -nimikyltti pantaan laitettavaksi. Kiitos Nutrolin-tiimille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti