maanantai 7. heinäkuuta 2014

Onnea Roope Ropelitz 1 vuotta!


Roope-poika täytti maanantaina tasan 1 vuotta. Tuo suloinen nallekarhu on jo iso pieni mies, suloinen edelleen. Melkoinen paketti, kiltti, oppivainen, mutta omaa tahtoakin löytyy. Välillä jopa raivostuttavan periksiantamaton. Vauhdikas ja innokas aloitteleva agilitaaja. Perässä pysyn, varmasti. Kaukana.  Mukavasti olen saanut selvän paikan Ropsun sydämestä, ja se minun. Jälleennäkeminen on aina yhtä iloinen. Roope vietti synttäreitä kotonaan Mäntyharjussa, joten ensi viikonloppuna Fridan synttäreiden kanssa samaan aikaan voimme juhlia Roopea kun tavataan. Vielä on syksyn kuviot neuvottelematta, mutta jotain pientä ajatuksen tynkää on Roopen päänmenoksi agilitykoulutusrintamalla. ;)

Flaksi on tänään sisustanut kotia. Neiti päätti siirtää sohvalta peiton ja tyynyn parempaan paikkaan. Ihan näppärästi pennulta, joka ei itse vielä pääse sohvalle. Lisäksi sininen jakkara sai uuden asennon ja hapsuverhot aseteltiin nojatuolin reunalle. Jos kotisi siis kaipaa pientä pintaremonttia niin Flaksi voi tulla tuunaamaan!


Tuunattuun olohuoneeseen oli sitten hyvä ottaa leikkiseuraa. Fannin kanssa Flaksi pääsi ensimmäistä kertaa kunnollisen painin pyörteisiin. Fanni oli super, eikä ottanut pentua liian vakavasti eikä liian lujin taklauksin, vaan kellahti välillä itse ketoon.


Välillä Fanni meni sohvalle turvaan ja Flaksi antoi poskisuudelmia, jotka Fanni tyynesti vastaanotti.

Frida ei toistaiseksi antaudu samalla lailla leikin pyörteisiin. Frida ottaa mieluummin lelut mukaan touhuun, ja esittelee niitä kyllä Flaksille, mutta ihan selvää ei ole, saako niihin tarttua vai ei.


Illalla kävimme Nina Mannerin pitämissä aluevalmennusryhmän agilitytreeneissä I-HAHin kentällä. Kuumasta säästä huolimatta oli kivaa, ja onneksi ilta viileni kun kello kävi. Flaksi oli mukana ja pääsi tekemään tuttavuutta Papu-russelin kanssa yhteisten pikkulenkkien aikana.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti