sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kuumia päiviä: mansikoita, mustikoita, treeniä, leikkiä ja agilitykisat

Ei. En ole kerännyt mansikoita enkä mustikoita. Ahkera äitini keräsi paahteessa mustikoita, ja Flaksikin niitä maisteli. Tänä aamuna neiti debytoi hakemalla mansikkamaalta omatoimisesti mansikan! Meille molemmille maistuu nuo kesän herkut!


Tämän lisäksi Flaksi on leikkinyt ja naksutinkouluttautunut torstain ja perjantain aikana.Treenikuvioihin kuuluu istuminen, maahanmeno, luoksetulo, lelun hakeminen, lelusta irroittaminen, kuonokosketus alustaan ja muuta pientä kivaa. Flaksi tarjoaa istumista joka paikkaan! ;) Leikkiseurana isot Fanni ja Frida ja Roope.  Myös Roope, Fanni ja Frida ovat saaneet piha-agilitata.









 Lauantaina ja sunnuntaina pyörähdimme Mikkelissä Rantakylässä kisoissa. Juoksin kaksi rataa sekä Fannin että Fridan kanssa! Fridan kanssa teimme eilen jopa  yhden puhtaan onnistumisen, sij. 5. Ihanneaika alittui -10,53 ja Fridan etenemä oli 4,56. Oli se hienoa, sillä onnistumisella elän pitkään! Tästä näet tuon kirmaisun. Eipä sillä, tämän päivän hyllyradatkin oli oikein hauskoja.  Flaksi oli oikein reipas kisaturisti. Moikkaili uusia ihmisiä, rakasti lapsia ja näkipä pikaisesti Hemmo-veljenkin. Nyt nukumme näissä maisemissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti