perjantai 11. heinäkuuta 2014

Läpimurto Fridan kanssa

Nyt olen tyytyväinen rekkuihini. Läpimurto Flaksin ja Fridan leikeissä tapahtui keskiviikkona kotona. Flaksihan leikkii kun kunnon parson! ;) Video kannattaa katsoa äänet päällä.

Fannin kanssa leikit ovat sujuneet jo pidempään. Kolmikkona noita ei kuitenkaan ole tohdittu vielä painimaan laskea, isot kun ovat sille päälle sattuessaan tuli  ja leimaus. Yksitellen pennun kanssa leikkiminen sujuu upeasti. Tässä Flaksi ja Frida.







Keskiviikkona Marjo-työystävä kävi kylässä Flaksia moikkaamassa ja kesäkuulumisia päivittämässä. Kesä ja mansikat! Namskis!
Torstaina ajelimme Laukaaseen ja täällä painit jatkuu. Välillä Flaksi on koirakoulussa naksutinkoulutuksessa, ihan perusjuttuja kuten istumista, maahanmenoa, pöydällä seisomista, luoksetuloa, lelun hakemista, lelusta irroittamista...Fannin ja Fridan turkit, kynnet ja hampaat on jo tänään puunattu. Vielä olisi Flaksilla kauneussalonki. Kyllä näiden koirien kanssa touhutessa saa kulumaan ihan koko päivän.




Hihnakävely on vielä harjoittelemista myös, mutta aika hienosti Flaksi tarjoaa jo lenkillä katsekontaktia. Vielä kun saisin palkattua oikeaan aikaan, eikä neiti kerkeäisi ponnistamaan pystyyn kun minä vielä kaivan nameja.




Eilisen mutakylvyn päätteeksi isot päätyivät suihkuun, mutta kylpemiseen hienostuneemmin suhtautunut Flaksi säästyi suihkulta.
Kun minä touhusin koirien kanssa taikoi anoppi upean mansikkakakun. Kyllä kelpaa! Loppuun vielä kuvakirjoa päivän leikeistä.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti