sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Agirotuterveisiä! Parson on paras!

Tämä viikonloppu on vierähtänyt Agirodussa.  Viikonlopun avaukseksi tosin saimme nauttia perjantaina naapurissa grilliruokaa, ja Flaksikin pyörähti näytillä. Onneksi naapurin Kati ja Jyri ovat ymmärtäväisiä, ja saimme ruokaa heti alkuillasta, koska lauantaiaamuna kello pirisi neljältä ja olimme pelipaikalla Turengissa jo kuudelta ennen liikenteenohjausta. Ei ainakaan tullut kiire! Aamulla tuli selväksi myös, että meidän Flaksihan taitaa olla aamu-uninen. ;)

Lauantain avoimen Suomenmestaruuden karsintarata ei sujunut meidän talouden koirakoilta lainkaan puhtaasti, joten saimme nauttia finaaleista katsomossa. Mikäs olikaan katsoessa kun Flaksin iskä Kleni näytti nuoremmille kieltä ja voitti avoimen Suomenmestaruuden Villen kanssa! Ei huono kohta kymmenvuotiaalta!
Voiton lisäksi iskä tapasi lapsensa. Flaksi paini myös veljensä Sumon kanssa. Sumolla oli kyllä melkoiset pelimiehen otteet. Ihan piti siskotytön välillä menettää hermonsa.







Sumon lisäksi tapasimme uusia mukavia länderi-ihmisiä. Ja tietysti kaikki  ihanat parson- ja muut vanhat tutut. Lauantaina Teemu ja Frida osallistuivat myös KV-radalle, jossa pari vetäisi hienon radan. Harmillisesti puomin alastulolta napsahti vitonen. Ilta päättyi mukavasti Outin ja Pasin luona Hämeenlinnassa grillaten ja saunoen. Flaksi sai hyviä kokemuksia taas uusista isoista koirista, keeshond Oskusta ja heeleri Hiilistä. Aika uskomattoman rohkea ja utelias pentu muuten, käveli itsekseen pokkana uuteen paikkaan ovesta sisään, eikä järkyttynyt pahasti, vaikka vastaan tulikin kaksi isompaa koiraa.

Sunnuntaina vuorossa oli joukkuekisat. Fannin kanssa olimme Pirullista menoa -joukkueessa, ja aika putkeenhan se meidän joukkueen veto menikin. Monta kertaa ja vääriin päihin! Hauskaa oli. Pukukulkueen jätimme tällä kertaa suosiolla väliin, kun keli oli pirullisen kuuma! Menetyksestä pitivät huolen Parson invandrarna - Teemu ja Frida, Hanna ja Tuure, Sari ja Chili ja Timo ja Fly uusimalla viime vuotisen Agirodun minijoukkuemestaruuden! Onnea taitaville!


Flaksi pääsi tapaaamaan Sumoa, oli mukana meidän joukkueen helmoissa ;) ja leikki oman porukan kanssa.






Lisäksi Flaksi tapasi Susan, joka tarjosi pennulle porkkanaa ja kurkkua ja kertoi muutaman elämäntotuuden. Toivottavasti Flaksi ei ottanut ihan jokaista sanaa tosissaan! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti