keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rokotuksilla ja Hemmon luona kylässä

Kun isäntä kurvailee enonsa kanssa fillarilla ympäri Suomea me tytöt touhuilemme ihan akkaporukalla. ;) Tai no, onhan meillä Roopekin vahvistuksena kun täällä mökillä ollaan. Kotona käydessä kerkesin pyöräretkeilijöiden matkaan lähettämisen lisäksi ostaa ja pakastaa mansikat ja huomata, että kasvaa siellä meidänkin pihalla ainakin jotakin.






Eilen ennen lähtöä Flaksi kävi rokotuksilla. Ihan tosi reippaasti neiti suhtautui eläinlääkäriin ja rokotukseen. Olihan se hienoa, kun tällä kertaa eläinlääkäri huuteli muita huoneeseen vaan pentua ihailemaan, kun joskus Fannin kohdalla on tarvittu enemmänkin lisäkäsiä. ;)

On kuulemma varmasti maailman söpöin pentu ja avoimin rotunsa edustaja. ELL oli innoissaan, kun kerroin, että näitä on 7 lisää! Hampaat on ok, kasvusuunta on kääntynyt oikeaan suuntaan, ja pieni kuoppa ikenessä ei haittaa kun limakalvot on ehjät. Kaikin puolin kunnossa oleva, rakenteeltaan ikäisensä mukainen ja hyvä, luonteeltaan erinomainen ekassa rokotuksessa olija (reipas toim. huom.) ja sopivassa lihassa oleva pentu. Siinä meidän "tuomio". Kuukauden päästä uudestaan.

Tänään kävimme Ristiinassa Flaksin Hemmo-veljen luona. Ihan mahtavat painit oli sisaruksilla! Lyylikin tutustui Flaksiin, ja oli sitä mieltä, että pienelle neidille on parempi sanoa nätisti pari valittua sanaa. :)







Lisäksi on touhuiltu pihapiirissä ja kävinpä mattopyykilläkin.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti