sunnuntai 3. elokuuta 2014

Flaksi ja Frida länderileirillä

Flaksin ja äitipuoli Fridan viikonlopun ohjelmaan kuului länderileiri isännän kanssa. Ennen leiriä kerettiin painia Mäntyharjulla.



Perjantaina Teemu koulutti leiriläisiä agilityn saloihin ja Flaksi vietti aikaa ihanan kasvis-Ernan kanssa. Tuon hoitohetken jälkeen Flaksi pyrkikin majapaikassa aina Ernan huoneeseen. Kiitos Erna hyvästä huolenpidosta! Flaksin naama näyttää oikein nätille nypittynä. Eikä neiti ilmeisesti ollut asiasta moksiskaan, siis nyppimisestä. Perjantain painikaverina oli sisko Nixi, eli ei leiri pelkkää kouluttautumista ollut. ;) Siskokset leikkivät kuulemma tosi nätisti keskenään.

Koska leirille sallittiin rotupoikkeamat, olin minäkin lauantaina päiväreissulla Roopen ja Fannin kanssa.


Kaikki muut paitsi pikku-Flaksi pääsivät agilitaamaan. Kaikki (myös Flaksi) osallistuivat juoksukisaan, 55 metriä paahteessa meni vauhdilla. Fannille jäi kierrokset sen verran päälle, että äänisaaste taattiin leiriläisille koko juoksukisan ja palkintojenjaon ajaksi. Fanni jäi tosin miettimään, kuka pölli hänen palkintonsa. ;) Nopeinhan hän oli varmasti :D :D Lauantaina Flaksi pääsi painimaan siskojensa Nixin ja Nopan kanssa.








Sunnuntain Bob Griffinin pitämässä Gambler-kisassa Teemu pääsi ohjaamaan Fridan lisäksi Nilaa. Oli kuulemma huisin hauskaa! Neljä rataa peräkkäin helteessä tuntui kuulemma lähes urheilulta. ;) Nila tuli kisassa hienosti toiseksi!

Flaksi paini Nixin ja Sumon kanssa ja tapasi paljon muitakin uusia koiratuttavuuksia.






 Flaksi kävi myös harjoittelemassa näytelmiä erityisen innokkaan isännän kanssa. ;) Hyvin oli kuulemma mennyt. Mutta voi ne ihanat korvat! Pitääkö ne teipata?! Ne kun on niin hauskasti ihan joka ilmansuuntaan! Flaksi-neidillä oli leiriltä palatessaan myös uusi upea punainen panta, kiitos Erna!

Mäntyharjulle palattuaan Flaksi vei heti Fannin luun. Eli ei ongelmaa lauman kasaamisessa. ;) Hetken haukkumisen jälkeen Fanni ei vaivautunut hakemaan omaansa pennulta pois.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti