maanantai 18. elokuuta 2014

Voi apua! Flaksiliini ei suostu lenkkeilemään sateessa. Siinä se seisoo autokatoksessa ja tutkii ilmanlaatua ja vinkuu jos näkyvillä on sadepisaroita. Ei kai sitä kukaan järkevä koira sateessa ulkoile.

 Viikonloppuna oltiin kisareissulla Mäntyharjulla. Flaksi kävi seurailemassa kisoja katsomossa Kouvolassa ja Mikkelissä. Tehtiin pientä temputusta kisaradan vieressä ja hyvin pystyi toimimaan. Ihan kivasti pysyy Flaksi paikalla vaikka ympärillä on toimintaa. Sitten nuuskittiin shelttivauvan kanssa, joka putsasi Flaksin korvat. Ja tietty verryttelyt ja jäähyttelyt yhdessä kisakoirien kanssa, joista Frida teki kaksi nollaa, sekä autossa odottelut. Saatiin myös hyviä vinkkejä taisteluleikkien opettamiseen, pienin askelin edetään siinäkin. Kestoa ja intensiviteettiä lisäten pikku hiljaa. Flaksi lähtee hyvin kaiken liikkuvan perään mutta sitten lelusta taisteleminen vaatii rakentamista. Haluan Flaksista sitkeän leikkijän ja lelun repijän, jotta moottori kestäisi sitten muutenkin paremmin räväkkää menoa.

 Sunnuntaina Flaksi kävi sieniretkellä. Kanttarellit maistuivatkin oikein hyvälle. Flaksi otti ämpäristä rellin suuhun ja sitte mentiin. Tulisko tästä koirasta kanttarellikoira? jihuu, taidan alkaa jatkotyöstämään kanttarellivarkaan nenätyöskentelyä kanttarellin etsintään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti