tiistai 5. elokuuta 2014

Pienisuuri terrierimme Flaksi the länderi

Tänään Flaksi on ollut uimista rakastava TERRIERI. Flaksilla oli etuoikeus ainoana meidän koirista päästä kanssamme mökille uimaan, ja kun rauhallinen hetki rantaviivalla tuli, Flaksi UI! Monta vetoa ja monta kertaa, lisäksi neiti juoksi ja RÄYHÄSI vedessä. Jestas miten hienoa on hyökätä paljaaseen reiteen, nilkkaan tai käteen vedessä. Koitapa siinä sitten olla, että eipä tässä mitään, en edes huomaa sinua! Flaksillehan meinaan toimii melko hyvin puntissa roikkumiseen (jota ei muuten onneksi enää paljoa tapahdu) huomiotta jättäminen. Tänään sitten vedessä erehdyin kiemurtelemaan neidin otteissa, ja voi mikä terrieri äänitehosteineen tuli esiin! Neiti nautti vallan tunteesta. Ernan antama hieno apina-lelu meni myös palasiksi heti ensi käytössä. Ja kyllä neitiä kielletäänkin, ei huolta! ;) Vedessä heiluminen intopinkeänä vain toi iloisen pomppisen lisäksi monenlaista hepulointia esiin.




Uintireissun jälkeen treenattiin paikallaoloa ja maahan menoa.Alkutilanne oli hauska (pomppii tasajalkaa kun parsoni), mutta homma alkoi sujumaan hienosti.




 Ja kun viime postauksessa kerroin siitä, kuinka pikkuneiti vie Fannilta luutkin suusta, niin "pahalta" äitipuolelta ei viedä edes käpyä,,,,





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti