sunnuntai 10. elokuuta 2014

Alahampaat putoilee

Eilen huomasin yhden pienen keskialahampaan pudonneen, ja tänään Liedossa agilitykisoissa toisen. Flaksin hampaista meinaan. Fannillahan on kolo alahampaissa myös. Flaksilta putoilee onneksi vain maitohampaat, ja ihan odotetusti.

Neiti leikkii kotona isojen kanssa ihan hurjasti. Tämä tärähtänyt kuva kuvaa osuvasti neitojen menoa. Hauskaa on. Sitten pitää vaan varmistaa, että kaikki osapuolet saavat levätä rauhassa. Aina ei todellakaan onnistu neidoilta itseltään rauhoittuminen ilman opastusta. ;)
Tänään kävimme Liedossa TSAU:n kisoissa kisaamassa. Minä ja Fanni hupailimme parin radan verran. Teemu ja Frida neljän radan verran, ja voiton myötä parivaljakolla on myös ensi kesän arvokisanollat kasassa! Hienoa! Flaksi tapasi cockerin pennun, joka oli hyvin saman ikäinen. Mari piti Flaksille pientä pentukoulua. Ja sitten Teemu. Taitavasti neiti toimi vieraassa paikassa! Ja nyt ottaakin kasvu-unia.






Flaksi on melkoinen raketti kun ruuasta tai juomasta on kysymys. Mummolassa Laukaassa yllätin alaikäisen näistä puuhista. Kuva tuli vasta nyt vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti