sunnuntai 24. elokuuta 2014

Pikku-Flaksi 4 kuukautta

Pikku-Flaksi alkaa olla isompi kun isosiskot, vaikkei jättisuuri olekaan. Hieman korkeampi kuin Fanni ja Frida, ja todennäköisesti myös jo hieman painavampi. Puntarilla ei ole nyt käyty hetkeen. Hampaita putoilee tasaiseen tahtiin, tosin terävimmät piikit ovat edelleen tallella. Mitenkään erityisen pahasti Flaksi ei onneksi hampaillaan ainakaan ihmisiin tai esineisiin niittaile. En tiedä mitä parsonit sanoisivat, jos osaisivat puhua?!

Näistä kuvausyrityksistä voi yrittää tiirailla kokoeroa. Ensin pönötyskuvayrityksiä Fannin kanssa huonolla menestyksellä. :D Fridan kanssa ei edes yritetty. Mutta voihan sitä kokoeroa arvioida siitä, miten ne täyttää tuota Flaksin pentupetiä ;)





Flaksi osaa olla hienosti itsekseen kotona. Pissivahinkoja on sattunut vain muutama, ja tuhmuuksia neiti ei yksinollessaan tee. Ei ainakaan lähtiessämme ole jäänyt koskaan myöskään huutamaan. Puuhapaketit on niin jees!

Nopeasti oppivainen kakara, joka tarjoaa toimintoja jo ihan mukavasti. Naksutin tuntuu toimivan. Eilen Flaksi oli mukana Uudenmaan agilitypiirinmestaruuskisoissa katsojana. Kisapaikan hulinassa tehdyt katse- ja paikka-treenit toimivat upeasti. Flaksi sai tutuilta kiitosta ja kehuja upeiden korviensa lisäksi reippaasta luonteesta ja hyvästä käytöksestä! Ansaitusti. :) Flaksi onkin pääasiassa kiltti ja reipas neiti. Riiviöpuoli tulee esiin vapaana juostessa lenkillä, jolloin isot saa roikkumisriekkumishaukkumiskäsittelyä, väsyhepuleissa tehdyissä kurvailuissa ja ruuanvarastamisyrityksissä. Muita kolttosia ei neito tee. Nuokin asiat kerkeää nelikuinen vielä iän karttuessa oppimaan pois.

Piirinmestaruuskisat menivät Keravan Agility Teamiltä hienosti. Minien joukkuekisassa tuli sekä voitto että kolmas sija. Fridan joukkue oli kolmas. Neiti nappasi kontaktivirheet A:lta ja puomilta, mutta ainakaan niillä ei hiivitty! Yksilökisassa Teemu ja Frida olivat kuudensia. Tähän sijaan päädyttiin lentävällä puomin kontaktilla ja tuloksella 5.

Leikkihulinat taloudessa jatkuvat edelleen, mutta nyt koirat onneksi osaavat myös jo rauhoittua samassa tilassa ollessaan. Koko ajan ei ole pakko painia, vaikka se hauskaa onkin! Tässä tämän aamun leikit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti