lauantai 15. kesäkuuta 2019

Ei jatkoon

Valitettavasti Flaksi ei päässyt tänä(kään) vuonna jatkoon maajoukkuekarsinnoissa. Perjantain iltakisoista jäi hyvä fiilis, koska lähtö ja kontaktit onnistuivat. Radalta tuli tulos 10 kahdesta kiellosta. Ohjaajalla mm. loppui usko ja yritys kesken kepeille viennin suhteen ja suusta tuli putkikäskytyksen sijaan hihitystä. Tämän päivän radoille lähdettiin hyvillä fiiliksillä sillä ajatuksella, että kaikki tehdään murehtimatta loppuun saakka ja illalla katsotaan mihin se riittää. Tällä kertaa se ei riittänyt tämän pidemmälle. Nyt hetki harmitellaan, koska huomenna olisi ollut kiva kaasutella porukassa mukana. Sitten taas painetaan leuka rintaan ja sännätään kohti uusia pettymyksiä. ;)






Perjantain rata
Eka rata 20
Päivän paras veto, hyppäri HYL
Vika yritys HYL

Raision kaupungin kauneinta antia on ehdottomasti Alppiruusupuisto. Hotelli Martinhovi on kelpo yöpaikka koiran kanssa matkustavalle.



























Kiitos iskän ja äidin, Fridan ei tarvinnut lähteä pitkäksi kisapäiväksi autoon odottamaan. Vanha rouva nauttii olostaan Nurmaalla. Ruoka-annokset ovat taatusti isompia kun kotosalla ja palvelu muutenkin parempaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti