keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Projekti 1, 2, 3....


Meillä on kesäpihatöihin liittyvä to do-lista. Tällä viikolla on kuitenkin tehty projektia listan ulkopuolelta. Paljun ja muurin viereinen kohta näytti niin tyhjälle, että se suorastaan huusi uutta  kukkapenkkiä. Niinpä yksi päivä on käytetty kivenpyörittäjän kylän leikkimiseen ja mullan kärräämiseen. Uuteen penkkiin haettiin Haarajoen puutarhan upeita terhakoita perennantaimia, sellaisia, mitä ei meidän pihasta vielä aiemmin löytynytkään. Nyt penkissä on hehkuvaarakkautta, valkoistapunahattua, verihanhikkia, nepalinhanhikkia ja sormustinkukkia, joiden väri on tässä kohtaa täysi arvoitus. Hyvä tuli!



 Koiralenkeillä on saanut nauttia myös luonnonkukkien kauneudesta.






 Roope "oppi" tiistaina kävelemään, ja nyt vauhtia alkaa olla siihen malliin, että pitää ihan toppuutellakin. Kauluri ei siis enää haittaa juurikaan elämää. Vielä muutama päivä olisi hyvä jatkaa sen kanssa tai pehmokaulurin. Toistaiseksi ei ole vaihdettu pehmeään versioon. Välillä jätkä toki malttaa olla ihan rauhassakin työnjohtotehtävissä. Kalusteiden öljyämisen lisäksi on aloitettu isompi urakka eli terassien ja rappusten öljyäminen. Ei tullut valmista ihan yhdessä päivässä. Ja nyt heti ei voi jatkaakaan, koska yöllä on satanut sen verran, että kaikki pinnat ovat märkiä. Luonnolle olisimme toivoneet kyllä enemmänkin vettä. Puutyöt ovat myös jatkuneet ja kokeilussa oli  myös kympin nettikirppariostokseni, pensasleikkuri. Tuijat saivat kesätrimmin.


Joka ilta on paljuiltu. Pientä rentoutumista työleirin arkeen. ;)

Ja tänään on aloiteltu päivä ihan rauhassa. 

Suosikkikukkani unikot ovat mennyttä tältä kesältä. Niin kauniita, mutta hauraita. Onnistuvat olemaan nättejä vielä hajotessaankin. 





Flaksi on tehnyt kotipihassa mattotreeniä ja eilen neito pääsi Jennan treeneihinkin. Rata oli tarkoitus vetää kahdella yrityksellä nollana läpi. Ihan ei onnistunut, mutta hyvää pätkää nähtiin taas kaksikolta.

Eka yritys, hyl (hyppy suoraan kun olisi pitänyt kiertää, ohjaaja myöhästyi)

Toinen yritys, hyl (lipsahdus väärään putken päähän loppumetreillä)

Ja sitten treenattiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti