sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Takana mukava viikonloppu

Kylläpä oli mukava viikonloppu. Perjantaina saimme vieraaksi Pekan ja Annan, ja Flaksi pääsi tutustumaan taas uusiin ihmisiin. Neito ei ollut lainkaan kaino, päinvastoin. Grillipitsailta piti sisällään hauskaa höpötystä hyvässä seurassa Flaksin pomppiessa menossa mukana.

Lauantaina kävimme Hyvinkään hallilla treenailemassa koirien kanssa. Päivään mahtui myös lenkkeilyä, siivoamista, kunnon päikkärit, lauantaisauna ja uusi satsi grillipitsaa. ;) Flaksi oli ihan mahtava päikkärikaveri. Tunki niin lähelle ihoa peiton alle kun vaan ikinä pääsi, ja nukkui selällään pää tyynyllä. Ei meinannut millään antaa periksi, vaikka oli tosi kuumissaan. Lopulta oli kuitenkin pakko vaihtaa paikkaa.


Sunnuntaina suuntasimme Hausjärven Haukkujen kisoihin Hausjärvelle. Flaksi sai taas paljon kokemusta uusista ihmisistä uudessa paikassa. Reippaana oli koko ajan. Soile-täti piti tervehtiä kenguruloikilla joka kerta kun kohdattiin. Kisatuloksissa ei ole jälkipolville kertomista, mutta kisoista jäi hyvä mieli. Teemu ja Frida ottivat kaksi starttia pikkuvioin. Erityisesti toinen rata oli kuitenkin hyvä - persjätöt napsahtivat kohdalleen ja sen sellaista. Kisasin itse Fannin kanssa yhden radan. Ei ratavirheitä! Mutta neuvoteltiin toiseksi viimeisen hypyn suorittamisesta niin kauan, että yliaikaa saatiin ja reippaasti. Tultiin kuitenkin alusta loppuun samaa rataa. Siitä hyvä mieli!

Hausjärveltä ajelimme Mäntyharjulle Roopea ja vanhempiani tapaamaan. Meidän asunnossa oli taas näyttö, ja lähdimme pois alta. Pitkä on aika odottavalla. Ei siis mitään konkreettia asuntokaupparintamalla. Roopella ja Flaksilla oli kuitenkin hauskaa pienimuotoisen treenin ja sitä seuranneen riehusession muodossa. Roope on muuten ihan uskomattoman näppärä pelaamaan koripallolla. Nostaa sen nenällään kuonon ja/tai selänpäälle ja kikkailee. Makeeta!





Mäntyharjulla tuunailtiin Fridan ja Roopen kontaktitreeneihin välineistöä iskän avustuksella. Kiitos!


Valmiina uuteen viikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti