maanantai 22. syyskuuta 2014

Maailman paras Flaksi jo viisi kuukautta!

Meidän pieni Selma eli Flaksi kasvaa ja oppii uutta silmissä. Neiti ja sisarukset ovat tänään tasan viisi kuukautta! Onnea koko poppoolle! Ja kiitos Erna ja Tiina tästä upeasta pakkauksesta, meille on käynyt kyllä neidin nimen mukainen tuuri!

Kesällä sitä oltiin vielä noin pieniä, ja nyt kaikki kodin paikat ovat helposti saavutettavissa ja Fannista ja Fridasta on menty koossa ohitse.

Olen seurannut ihmisten kertomuksia pentujen tekemistä tuhoista ja ollut onnellinen, kun Flaksi on niin kiltti ja helppo senkin asian suhteen. Yksinolo ei ole mikään juttu. No, tänään neiti oli tosin hieman askarrellut, kun minulla venähti normaalia pidempään töissä. Tälläkään kertaa tuhottavien listalle ei joutunut mitään arvokasta. Neiti oli tuunannut oman pentupetinsä. Kai sitä viisi kuukautta vanhana on jo kasvanut mokomasta pedistä yli! No, kyllä sitä vielä käyttää voi, eikä reiät näy kun tyynyn nakkaa paikalleen. Parsonithan taitavat arvostaa tuota petiä Flaksia enemmän. Olisi ollut muutakin tuunattavaa tarjolla, mutta kiltti Flaksi vain nappasi palasia pedin pohjasta. Eikä edes niellyt niitä paloja, jipii! Myöskään tarpeita ei ollut lipsahtanut sisälle, vaikka yksinolo venyikin. Hieno pentu!

Töistä tulon jälkeen käytin koirat ulkona ja nakkasin ne autoon. Lähdimme kaatosadetta uhmaten treeneihin Hyvinkäälle. Flaksi leikki ja harjoitteli istumista sekä juoksi lujaa! Myös putkea juostiin pariin otteeseen. Fanni ja Frida saivat omat agilitytreeninsä. Reipasta menoa! Sadesään lenkille nappasin Flaksille Fridan sadetakin päälle. Flaksilla ei ole koskaan aiemmin ollut mikään takki päällä. Siitä huolimatta takki ei ollut juttu eikä mikään.

Kotona koko poppoo sai juhlapäivän kunniaksi pateeta ja naudanmahapullia. Kyllä maistui!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti