keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Flaksi Roppa-mamman luona kylässä

Tänään Frida pääsi Karoliinan (Eläinakupunktio.fi) akupunktio-käsittelyyn. Ei tullut yllätyksenä, että jumeja löytyi, kun edellisestä fyssarikerrastakin on kovasti aikaa, kun aikoja on valitettavasti jouduttu meistä riippumattomista syistä perumaan. Nyt neitiä on kuitenkin vetreytetty osaavissa käsissä. Fridan ollessa hoidossa Flaksi ja Roope pääsivät Espoon koira- ja ihmisvilinään lenkille. Aluksi Roopelle meinasi olla aika jänniä ohitustilanteet, mutta lenkin lopussa päästiin kaikista ohi jo ilman turhia pöhinöitä. Flaksi aina vain ihmettelee, jos joku haukkuu tai murisee.

Karoliinan luota ajelimme Ernan ja Reijon luokse tapaamaan Roppa-mammaa, Sissiä, Sylviä ja Kiiraa. Hienosti sujui kohtaaminen ihan kaikkien kanssa. Flaksi juoksi rallia ulkona muiden hieman ihmetellessä tuota virtapiikkiä. Kovin vakavasti ei siis masu ole pipi, vaikka lopputuotteet löysiä ovat olleetkin. Flaksi on sellainen imuri ulkona, että jätä-pyynnöstä huolimatta joskus livahtaa suuhun "herkkuja" ja tämä ruskea ralli on koettu kertaalleen aiemminkin. Kukaan muu ei ole sairastunut, ei ole tarttuvaa, mutta neiti on saanut "herkuistaan" oman massunsa hetkeksi sekaisin. Ruoka maistuu kuitenkin koko ajan, ja Attapectinin avulla tilanne on saatu korjaantumaan nopeasti.

Ernaa Flaksi rakastaa, sen näkee aivan kaikesta! Paljon oli Ernalle kerrottavaa ja loikittavaa ja pusuteltavaa. Erna katsoi myös Flaksin hampaita. Tai sitä,  mitä niistä on tällä hetkellä jäljellä. Se toinenkin yläkulmuri tippui tänään! Jee!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti