tiistai 9. syyskuuta 2014

Sieniretkeilyä, leikkiä ja treeniä, painia Roopen kanssa

Muun muassa yllämainituista aineksista on Flaksin viime viikonloppu ja alkuviikko tehty. Lauantaina talkoilimme ensi kertaa JAU:n riveissä kisoissa. Tähän syksyyn liittyy siis muutoksia, olemme Järvenpään Agility Urheilijoissa koejäseninä. Taustalla ei ole mitään draamaa. Olemme hyvin tyytyväisiä KATtiin ja seuran mukaviin ihmisiin. Joskus on vaan tehtävä ratkaisuja oman harrastuksen kannalta, ettei ihan jämähdä. Eli oma harrastus kaipasi hieman uutta potkua. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo sillä rintamalla tullessaan. Jatkoin lauantaitalkoilua KAT:n kouluttajakoulutuksessa, ja Teemu oli Flaksin hellässä hoidossa kotisohvalla. Flunssa on siis nyt myös Teemulla. Valitettavasti se ei ole kokonaan poissa vielä minultakaan. Uskomattoman sitkeä tauti. Koirat saivat lauantaina siis lepoa.
Sunnuntaina kurvasimme Mäntyharjulle. Sain viettää syntymäpäivää äidiltä tilamaani herkun, banaani-kinuski-kermakakun kanssa, sieniretkeillen ja illalla Roopen kanssa agilitya treenaten. Fanni jäi Mäntyharjulle täysihoitoon ja Roope tuli aktiivilomalle meille viikoksi. ;)

Vielä tänäänkin on laiteltu sieniä. Kolme sankollista erimerkkisiä saimme kahmittua mukaamme.
Koirat nauttivat metsälenkistä täysin rinnoin.










Flaksihan oli toki ottanut alkulämmöt ensin Roopen kanssa. Roopesta ja Flaksista onkin tullut tosi hyvät kaverit nyt kun kokoero on tasaantunut, ja Flaksi osaa pitää puolensa hieman tungettelevaksikin ajoittain käyvän nuoren miehen kanssa.




Roopen meillä ollessa olemme käyneet päivittäin Hyvinkään hallilla leikkimässä. Flaksi on harjoitellut pentukurssin kotiläksyjä, leikkinyt ja juossut. Onpa se tehnyt pariin otteeseen putkeakin. Roope treenailee yksittäisiä esteitä ja pientä pätkää. Etenemme hitaasti mutta varmasti. Roope on kyllä nopea ja fiksu oppimaan, mutta treenimäärät on meillä pieniä. Hiljaa hyvä tulee. Fridalla on vaihteeksi menossa kontakti- ja keppiprojektit. ;)


Ja Flaksin suusta putoilee...
Enää yksi yläkulmuri suussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti