sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Nakit ja muussi

Flaksin tunnetila tämän metsäilyviikonlopun jälkeen meinaan. Fanni vielä hieman leikitti pentua kotiin tultua, ja sitten Neiti Näppärä näyttikin jo hyvin uneliaalle. Sellainen pikku hassuilu neideillä oli myös yhteistuumin, että Flaksin pentuleluista yksi on nyt silppuna. Ihmettelin kun oli niin oudon hiljaista, ja huomasin, että työhuoneen ovi oli pahaenteisesti melkein kiinni. Fanni silppusi lelua sängyn alla ja Flaksi hoiteli palasia sängyn vieressä... :D Onneksi Flaksi ei kerennyt syödä kovin paljoa.

Perjantai-iltana Flaksi oli mukana aluevalmennusryhmän treeneissä. Sain treenata Fridan kanssa. Aina yhtä huisin hienoa! Koira menee sinne minne sen ohjaa. Ihan vaan itsestä kiinni miten onnistuu. :) Roope tuurasi mökkeilemässä ollutta Fannia. Roope teki muutamia hienoja toistoja hypyillä, ja treenasi kääntymistä. Sitten viereisten kenttien samaan aikaan treenanneet koirakot alkoivat kiinnostaa liikaa, ja poika kävi pöhisemässä niille aidan takana. Siinä on siis treenaamista meillä vielä myös. Flaksin uusi sydänystävä on  nyt palautettu kotiinsa.  Koiranvaihto takakontista toiseen tapahtui Heinolassa lauantaiaamuna.

Ajelimme lauantaina Laukaaseen. Kävimme Äijälän mökillä sieniretkellä, ja koirat saivat kunnon metsälenkin. Sunnuntaina kiersimme Laukaassa Leipäpohjassa lammen, ja taas Flaksi ja Frida saivat kuntoilla vaihtelevassa maastossa. Sieniäkin tarttui mukaan ihan mukavasti. Kuivuri hurraa parhaillaan mustia torvisieniä kuivaksi.










 Flaksin hampaat vaihtuvat edelleen tasaiseen tahtiin.

 Loppuun vielä syystunnelmaa Laukaan mummolan pihasta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti