tiistai 2. joulukuuta 2014

Uudessa osoitteessa

Pitkä hiljaisuus blogirintamalla johtuu muuttokiireistä. Jouduimme jopa taipumaan vapaapäiviin agilitytreenien osalta viime viikolla. ;)

Eilen kaikki koirat pääsivät taas treenaamaan. Flaksi teki pentukurssin juttuja, Frida juoksu-A:n treeniä ja Fannilla oli ryhmätreenit. Olimme ainoana koirakkona paikalla, joten lopulta Teemu ja Fridakin pääsivät rataa kirmaamaan. Käännöstreeniä lisää mulle ja Fannille. Ei Fannin takia. ;) Teemu sai uutta ajatusta jälleen käännösten ohjaamiseen.Kivaa oli ja koirat teki täysillä.

Tässä Flaksi on vielä vanhassa kodissa ja ihmettelee kun kotia tyhjennetään.

 Muutto oli melkoinen rutistus, ja hommaa riittää edelleen, koska tavarat ovat kaikkea muuta kun paikoillaan. Mutta vuokramuuttolaatikot on jo haettu, ja loppuja tavaroita voi laitella omaan tahtiin. Kyllä se siis tästä. Voin suositella lämpimästi Opiskelijamuutot-firmaa. Homma toimi hienosti ja ripeästi. Suuret kiitokset myös vanhemmilleni, jotka ystävällisesti olivat meillä muuttoapuna. :)

Erityisesti Flaksi ja Frida nauttivat uudesta isosta pihasta, ja juoksevat hullun lailla ympyrää paikkoja tutkien. Flaksille on myös monia hyviä tasapainoilupaikkoja. Fanni ei ole ihan niin varma, onko maalla mukavampaa kun kaupungissa. ;) Roope pääsi myös heti testaamaan pihan ympäri juoksemista ja yksi ensimmäisistä asioista oli aidan tarkistus, ei ole aukkoja.





Muuttopäivänä meillä oli luntakin, enää ei. Toivottavasti saadaan pian uutta!



 Leikitkin toimii uudessa kodissa. Flaksi on jo niin iso, että parsoneilla on vetoleikeissä ihan tosissaan vääntämistä, mutta periksi ei anneta. Sama pätee kyllä Fridan ja Flaksin kilpajuoksuun. Fridan vauhti ei riitä Flaksin kiinnisaamiseen, mutta aina voi yrittää kestävyysominaisuuksilla pistää paremmaksi. ;)

Koirat on mukana uuden kodin touhuissa milloin pihalla milloin sisällä.



Flaksi on erityisen innokas apuri.

Hyvin täällä nukuttaa koko porukkaa. Eli kotiutuminen on hyvällä mallilla.



 Muutamia yksityiskohtiakin on jo havaittu.
 Tätä päivitystä tehtiin kasassa sohvalla. Minulle iski nimittäin kuume, ja on aika lepäillä pari päivää kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti