sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Pieni metsästäjä Flaksi

Tähän viikkoon on mahtunut agilitytreenien ja kodin laittamisen lisäksi flunssan kourissa kotona makoilua sekä Flaksin pupun perässä karkaamisreissu. Itsenäisyyspäivää viettiin kisatalkoissa, samoin sunnuntaita.

Näin Teemu kertoi omin sanoin pupun ajo tilanteesta Facebookissa:

"Tänään läksin töiden jälkeen Flaksin ja Fridan kanssa pellon reunaa pitkin tutkimaan lähimaastoja. Mukavasti sujui kävely pellon toiseen laitaan ja juurikin siinä mietin, että onpa oiva koirain lenkitysmaastot. Siinä sitten ihmettelin, että mikäs valkonen se tosta lähti ja mihin se Flaksi ryntäs. Fridan sain haltuun ja kaapattua kainaloon ennen kuin se kerkes touhuun mukaan. Sinne meni iloisesti kirmaten parländeri pupun perässä metsään. Puolen tunnin juoksukisan voitin kuitenkin minä! Tappio yksi nahkarukkanen ja nyrjähtänyt nilkka. Mielenkiintoista oli myös harhailla pimeässä metsässä takaisin kotiin kun en tiennyt missä suunnassa koti on. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ei keritty edes nelostielle asti." Flaksi oli ilmeisen napakka metsästäjä, kun pelkän edessä juoksevan pupun lisäksi myös jäljet kiinnostivat kovasti. Onneksi tarinalla on onnellinen loppu. Kuvassa näkyvien peltoaukeiden taakse metsään Flaksi karkasi, kun olivat siis juuri kääntymässä jo kotia kohti. Turvallisinta on siis juoksuttaa Flaksia vapaana omalla aidatulla pihalla. ;) Tähän mallliin.

 Fannilla ja Fridalla on hyvin erilainen rooli Flaksin elämässä tällä hetkellä. Fridan kanssa Flaksi kaahottaa pihalla touhuilemassa ja kiskoo leluja ja hammasmiekkailee sisällä.  Arvovaltainen Fanni Manninen sopii nukkukaveriksi ja luun syöntikaveriksi. Edelleen Flaksi uskoo molempia isosiskojaan, usein pelkästä katseesta. Toivottavasti tilanne pysyy sellaisena.






Operaatio talosta koti jouluksi etenee pikku hiljaa muun touhuilun ohessa. Kerkesimmepä ruokapöytäostoksillekin. Itsenäisyyspäivänä päästiin syömään uuden pöydän ääressä blinejä.



 Flaksi on saanut rauhanneuvottelut pahanpäiväisesti säikähtäneen isännän kanssa päätökseen ja voimme jatkaa rauhaisaa yhteiseloa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti