sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kodin ja joulun laittoa

Tällä viikolla on koirien treenailut jääneet ihan minimiin, lähes olemattomiin. Täytyy terästäytyä taas kun koti alkaa näyttää kodilta ja joululomakin on alkanut. Treenaamattomuuteen pakotti myös vanhemilla koirilla ollut ikävä vatsapöpö, jonka ansiosta erään työpäivän päätteeksi siivoilin sitä itteensä kahdelta isolta uudelta matolta ja seinistä alkaen lähes joka paikasta. Tuostakin kuitenkin selvittiin. On siis laitettu kämppää, ja sattuneista syistä laitettu ja puunattu vähän useampaan kertaankin. ;) Flaksin pentukurssi jäi väliin perjantaina, kun emme uskaltaneet viedä neitoa paikalle pöpölästä.

Flaksi ja Frida ovat aloittaneet tehovartioinnin. Haukkuvat siis milloin millekin. Flaksi usein omalle peilikuvalleen. ;) Tällä viikolla Flaksi on myös haastanut parsoneita leikkiin haukkukarjumalla niiden korviin. Yllättävän kärsivällisesti neidille on ilmoitettu missä raja kulkeen. :P Nukkuminen on ollut koirien elämässä tällä viikolla isossa roolissa. Fanni nukkuu hauskasti Flaksin kanssa ihan kylkikyljessä kiinni.





Ensimmäistä kertaa elämässä kuusi on haettu omasta pihasta. :)



Joulutunnelma alkaa hiipiä taloon ja mieleen kuusen, kukkasten, koristeiden, kynttilöiden  ja joululeivonnaisten myötä. Tärkeässä osassa asiassa on myös koulun joulujuhla.




Koirien joulun odotukseen kuuluu uudet tontun väriset ulkoiluasusteet. Harmi vaan, että pihasta on lumi melkein sulanut ja se jäljellä olevakin on vähän liian kovaa kunnolliseksi juoksualustaksi.




Teemu on löytänyt lähiympäristöstä uusia mukavia juoksulenkkivaihtoehtoja. Näin joulun alla portista sisään on astellut myös ystäviä uutta kotia katsomaan. Tänään ajelimme kyläilijöiden lähdettyä vielä Porvooseen kauneimpia joululauluja laulamaan. Kirkko oli niin täynnä, että saimme laulaa seisten. Ihanaa se oli silti.



Oikein tunnelmallista, ihanaa ja rauhaisaa joulua ihan kaikille teille meiltä kaikilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti