lauantai 30. heinäkuuta 2016

Riittävästi mustikoita

Meidän pakastimessa on nyt reilut 50 litraa mustikoita. Se riittänee talven tarpeiksi. :) Olimme Mäntyharjussa vanhempieni luona ja ylitin itseni kahdesti käymällä mustikassa. En minä siitä tykkää, mutta keräämiseen pystyy, kun paikka on riittävän hyvä. Kiitos iskälle vinkistä! :)




Flaksi ja Frida kunnostautuivat myös lenkillä mustikanpopsijoina. Yksi koiralenkeistä heitettiin taas Repoveden upeissa maisemissa.








Metsäilyn lisäksi tuli käytyä Taidekeskus Salmelassa ja siellä järjestetyssä Waltteri Torikan ja Arto Paju Big Bandin konsertissa. Iloisena yllätyksenä lavalla nähtiin myös rempseä ja taitava Bianca Morales. Olipa hieno kokemus! Näyttelystäkin tykkäsin. Kannattaa käydä. Joka kesä.


Kotiin ajeltiin Haminan kisojen kautta. Eka radalla olin itse hieman pihalla,  mutta kiltti koira pysyi silti hyppysissä. Mitä nyt loikkasi A:n kontaktin ja saatiin siitä vitonen. Toisella radalla putosi rima. Puomi meni ensimmäistä rataa hieman paremmin, ei niin hitaana tepsutteluna. ;) Hyppäriltä saatiin nolla. Seuraavaksi pitäisi juosta lujempaa, ettei Frida tule persjätöissä kannoille. :P Teemu ja Jyrä eivät tällä kertaa saaneet merkintöjä kisakirjaan, mutta ensimmäisen tuloksen (10) kolmosista kuitenkin. Kepit näytti jo paremmilta ja Jyrä tuli niisto-merkkauksiin tosi hyvin. Hienoja pätkiä ja persjättö ajallaan! :) Eka radalla Jyrä lipsahti A-esteelle (jotka muuten osua napsahtaa upeasti) ja siitä hylkäys. Myöhemmin radalla Jyrä myös lipesi alas puomin ylösmenolta, mutta ei onneksi loukannut itseään ja tuli kuulemma täysin hallitusti jaloilleen alas. Toisella radalla alussa tuli kielto Teemun haliessa estettä ;) ja sitten hyvin alkaneet kepit jäi yllättäen kesken. Mutta hienosti Jyrä lähti ne tekemään uusiksi ihan itse! Tulokseksi 10. Hyppäri oli jo hallitumpaa menoa, Jyrä on parhaimmillaan kun pääsee juoksemaan lujaa! Ei muuta kun uutta matoa koukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti