lauantai 6. elokuuta 2016

Treeniä ja mökkielämää

Tähän viikkoon on mahtunut agilitytreenejä ja pikapyrähdys tuottoisine sienireissuineen Laukaaseen mökille. Roope oli alkuviikon meillä treenailemassa, kävi välillä kotonaan Mäntyharjussa kun me olimme Laukaassa ja on täällä taas, kiitos hyvän kuskauspalvelun. :)



Roopen treeneissä tehtiin 12 keppiä ja kontakteja. Puomi ei enää hirvitä niin kovasti vaikka korkeutta onkin lisätty. Myös keinu menee matalana. Irtoamista on myös koitettu harjoitella. Myös Flaksi on palannut juoksutauolta. Kumpaisenkin lähitulevaisuuden ohjelmassa on irtoamistreenit ja keinutreenit. Roopella myös muut kontaktit.

Keskiviikosta perjantaihin nautiskeltiin mökkeilystä. Eka ilta oli upea, mutta säätila vaihtui hetkessä aurinkoisesta ja tyynestä rankkaan sateeseen. Sitäkin oli kyllä hauska seurata. Ja takkatulesta nautti erityisesti Frida! Seuraavana päivänä sienireissukin keskeytyi sateeseen, mutta saimme me sankollisen orakkaita, ja jonkun verran lampaankääpiä, kantarelleja, mustiatorvisieniä, tatteja, kehnäsieniä ja rouskuja.
















Eilen kävimme Ojangossa epiksissä. Olen tosi tyytyväinen Roopen käytökseen ja toimintaan epiksissä, vaikka ekalla yrityksellä putket kurvattiinkin väärin päin ja toisella yrityksellä yksi hyppy ei vaan osunut reitille. ;) Flaksin ensimmäisellä radalla lähtö oli tosi vaikea. Toinen lähtö sujui jo paremmin. Erityisen hyvä oli puomi. Irtoamistreeniä lisää. Molemmille ipanoille.

Tämän päivän lenkiltä saaliiksi kertyi kantarelleja. Pussiin täytettä löytyi ihan omasta pihastakin. Nyt niitä siis on, ei muuta kun metsään!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti