sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Mökkivierailulla

Kävimme Laukaassa mökkikyläilyllä. Laukaaseen ajelimme Tampereen kautta. Kävin kisaamassa TAMSKIn kisoissa Fridan kanssa kaksi rataa. Eka rata meni hyllyksi, kun ohjaajalta putosi lapaset kun koira ei löytänyt kepeille. En juossut kunnolla, ja tilanne kumuloitui siihen, etten saanut Fridaa takaakiertoon. Henkisiä raipaniskuja tuli annettua itselle, ja jatkossa on yritettävä jatkaa aina niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Toka rata meni paremmin. Kontaktit vaan on "rikki" - Frida paineistuu kun sille joutuu karjumaan kun muuten se hyppää ne kokonaan. ;) Onpahan taas mitä treenailla. Toka rata meni kuitenkin muuten ihan mukavasti, paitsi että A:lta tuli vitonen, vaikka kovasti radalla kuvittelin Fridan kontaktin ottaneenkin. No ei haittaa. Lisää kisarutiinia vaan ja kontaktitreenejä. Onhan tässä aikaa yrittää kasata niitä SM-nollia ensi kesälle. Pitäähän sitä ihmisellä jotain tavoitteita kai olla?

Laukaassa ollessamme kävimme koirien kanssa lenkeillä. Sen verran oli lämmintä, että ojia ja vettä piti matkalla etsiä. Alkulenkki Nero-pojan kanssa oli aika hulinaa, mutta kyllä se lähti tälläkin laumalla lenkkeily sujumaan. Parsonit ei meinaan arvostaneet haukkuvaa ja hyörivää nuorta miestä ihan vimosen päälle.



Mökkirannassa uituaan parsonit olivat niin jäässä kumpainenkin, että kuivattelu piti hoitaa saunan alalauteella. Flaksi puolestaan ei ollut mikään vesipeto. Ei kuitenkaan voinut jäädä suomenpystykorvaa pahemmaksi. Ei etenkään, kun Nero meinasi viedä Flaksin uuden frisbeen. Mökillä jokaisella koiralla ja ihmisellä oli jotakin mieluista puuhaa.




Nyt ollaan taas jo kotosalla. Roope on meillä treenailemassa. Tänään tehtiin madallettua puomia. Hiljaa hyvä tulee (treenien etenemismielessä hiljaa, vauhtia on tekemisessä ihan passelisti). Toivottavasti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti