tiistai 12. heinäkuuta 2016

Agirotu 2016

Taas se on takana, yksi Agirotu. Mukavan viikonlopun jälkeen olo oli taas hyvin ryytynyt, ja pois ajaessamme mietimme homman mielekkyyttä. ;) Agirodut ovat kivoja ja rentoja kisatapahtumia, joissa oma turnauskestävyys ihan perinteisesti meinaa piiputtaa, kun aikataulut eivät pidä lainkaan, ja kisapäivistä tulee kohtuuttoman pitkiä. Ylöjärven Agirotu Teivon raviradalla alkoi vesisateessa, mutta päättyi auringonpaisteeseen. Virallisissa kisoissa kisakoirina meillä oli Jyrä ja Frida. Flaksi ei juoksujensa vuoksi saanut olla muuta kuin turistina, ja Fanni osallistui vain joukkuekisaan Parsonal trainers-joukkueessa. Hyvin mummo radalla painoikin. :) Parson Invandrarna -joukkue (jossa Teemu & Frida kisasivat) ei tänä vuonna joukkueelle sattuneiden virheiden vuoksi pystynyt uusimaan minien joukkuekisan voittoaan. Se olisikin ollut neljäs kerta peräjälkeen. Fridakaan ei oikein lähtenyt esteille ja otti kaksi kieltoa matkalta. Myönnettäköön, kisaviikonloppu olisi ollut kivempi päättää onnistumisiin.



Onnistumisia tuli kuitenkin virallisissa kisoissa. Teemu teki Jyrän kanssa hyvää yhteistyötä, ja jatkossa Jyrä kisaa kolmosluokassa. Mara oli hienosti kisannut kaksi nousunollaa pohjiksi ja Teemu pääsi viimeistelemään luokkanousun Agirodussa. Myös muilla kisaradoilla oli kaikilla onnistuneita juttuja, tässä esim. kyllä irtoo. Avo SM-finaaliin pääsi kakkosluokasta virheilläkin, tässä karsintarata. Meillä Fridan kanssa meni kaksi ekaa rataa plörinäksi, sitten sisuunnuin ja kisasin loppuviikonlopun vitosen virheillä (keppien aloituksesta kielto (kirahviohjaus vastakädellä), puomin kontakti). Ei siis merkitöjä kisakirjaan, mutta asenteella mentiin. Mentiin, vaikka viimeisellä kisaradalla ohjaaja oli jo ihan täysin hyytynyt. Onneksi kaverit kannustaa vaappumaan eteenpäin radan varressa. ;) Hyvin alkanut Avo-SM-karsintarata (hidasta puomia lukuunottamatta) kaatui omaan ohjausvirheeseen kepeillä. Mutta mitäpä tuota harmittelemaan, ensi vuonna uusiksi! ;)

Majoituimme Tampereella Sokos Hotelli Villassa, joka olikin oikein hyvä majapaikkavalinta. Läheinen Sorsapuisto toimi hyvin lenkkipaikkana. Koirat saavat myös täydet kymmenen pistettä hienosta hotellikäytöksestä. Ei niistä tosin kuulu mitään tällä hetkellä täällä kotonakaan. ;) Kisapaikalla tukikohtana toimi Maran ja Leenan asuntovaunu ihan kisakentän laidalla. Kiitos kun saimme siipeillä!




Tampereelta ajoimme Raahen Romminokkaan, josta pyöräretkeilijät polkaisivat matkaan. Romminokka on hieno paikka, ja pääsimme tapaamaan valloittavaa Martta-pentua.








Eilen juhlittiin kotiinpaluun merkeissä Fridan kahdeksanvuotissynttäreitä. Frida haluaa muistuttaa, että ikä on vain numero!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti