lauantai 16. heinäkuuta 2016

Kotisilla

Tätä viikkoa ollaan vietelty koirien kanssa kotisilla. Joutuisasti se on viikko vierähtänyt täälläkin. Alkuviikosta fiilisteltiin vielä Agirotua. Väsymyksen laannuttua on helppo todeta, että kyllä vaan, ensi vuonna uusiksi Mikkelissä! :) Pieni fiilistelypala vielä viikonlopulta, Fannin ja minun joukkueen Parsonal Trainers - vauhdikkaat ja äänekkäät ratasuoritukset. Kiitokset Helille videosta! Ehkä kannattaa katsoa ilman äänia niin ei korvat säry! ;) Sanna ja Ruuti oli meidän tähtiä, mutta tykitti se Fanni-mummokin oikeita esteitä. Kartturi  vaan oli myöhässä kun akka pomppasi keinulta eikä valssi ennen putkea ollut ajoissa ja meni peruutteluksi. Karjumalla sain kuitenkin Fannin pois väärän putken suulta. :P Olipa hauskaa!

Tällä viikolla meillä on käynyt vieraita, koirajutuista on tullut turistua sekä Tanjan että Mian kanssa. Kiitokset visiiteistä! Tanjan Stella hieman tuunasi suihkulähteen letkua joutessaan, taisi kuvitella olevansa puuhamaassa. ;) Jesari auttoi.

Perjantaina kävin äidin kanssa pikapikaa Mäntyharjun kesäteatterissa. Tähdet tähtien takana on oikein mukava kesäteatteripläjäys hyvällä musiikilla! Suosittelen! Oriveden näyttely jätettiin väliin, koska Flaksilla on juoksujen kanssa nyt niin hankala elämä. Ei kidutettu toista. Kävinpä yhtenä päivänä Marjon ja Nemon luona kylässäkin. Pientä puutarhan tuunausta, kävelyitä, lukemista, leipomista, huiput kontaktitreenit Fridan kanssa (kyllä se treeneissä osaa!), hitaita aamuja ja nautiskelua. Siitä on tämä viikko tehty. <3














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti