sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pelottavin asu - sitä on kisattava niissä lajeissa, joissa on mahdollisuus pärjätä ;)

Hups - ollaan jo marraskuussa. Lokakuun viimeinen viikko kului, yllätys yllätys, koiratouhuissa. Teemu on käynyt Hyvinkään hallilla Fridan, Roopen ja Flaksin kanssa.  Roope treenasi irtoamista, Fridan kanssa Teemu kurvaili radanpätkää viikonlopun kisoja silmällä pitäen ja Flaksi harjoitteli kontakteja, keppejä ja irtoamista. Dog-Antin puomin saa itsekseenkin hyvin madallettua, joten Flaksi pääsi juoksemaan madallettua kokonaista puomia. Kehikko on häivytetty, tai unohdettu, ihan miten asian haluaa ilmaista. Katsotaan mitä tästä seuraa. Viimeisimmät osumat ilman kehikkoa olivat ilmeisesti hyviä. Kehikko puolestaan tuntuu kannustavan ponnistukseen. Taidetaan siis olla kohta luomujuoksuissa, joissa toivotaan parasta. :D Keinu-treenit tuntuivat vaikeilta. Ei muuta kun pikkuhiljaa eteenpäin siinäkin asiassa. Roopen kanssa pitäisi päästä kontaktien alkeisiin. Juoksareita jätkällekin kaavaillaan.

Kotipihassa Roope on tehnyt keppitreenejä, vaikuttaisi, että käsky-sana (esteen nimi) on jätkällä Flaksia paremmin hallussa. Rytmi menee kuudella kepillä vielä usein sekaisin, eli jatketaan harjoituksia. Flaksin kanssa keppien sisäänmenoja on muistettava tehdä lisää, neiti meinaa kurvata kepeille kesken esteen. Näiden muutaman minuutin omatoimitreenien lisäksi tiistaina oli Jennan treenit.

Torstaina Flaksilla kävi mieluinen vieras. Kasvattaja-Erna ihanan Minni-pennun (4 kk) kanssa. Flaksi on kyllä superhienosti pentujen kanssa. Ulkona tosin hieman käytti kotipaikkaetua hyväkseen ja juoksi pimeässä hurjaa kyytiä ympäri taloa, kun taas Minni pysähtyi pimeän rajalla kun seinään. Sisällä Minni sai jopa isotella Flaksille, eikä neiti sanonut mitään takaisin. ;) Minni harjoitteli myös rappusissa kävelyä.








Perjantaina saimme viikonloppuvieraaksi Unkarista Zsofin koirineen. Zsofi tosin käy täällä lähinnä nukkumassa, ja viettää päivät Ojangon hallilla Sisun haamukisoissa tuomaroimassa ja kisaamassa. Mekin olimme kisoissa eilen (ja toki tänäänkin olen vienyt aamulla Zsofin hallille ja samalla investoinut muutamaan uuteen Kehu-leluun ja takkiin Flaksille ;)). Teemu ja Frida kisasivat pitkästä aikaa yhdessä. Lee Gibsonin agilityradoilta tuli hieman kontakteista sanomista, mutta muuten parin yhteistyö toimi mukavasti. Zsofi tuomaroi eilisen hyppärin, ja se meni pudonnutta rimaa lukuunottamatta hienosti. Frida taas vain ponnisti uskomattoman kaukaa ja lösähti riman päälle.

Saatiin kuitenkin pukukisan voitto kotiin. Zsofi oli aamulla huolissaan, kun oli ainoa Halloween-kisoihin teeman mukaisesti sonnustautunut, vaikka kisakirjeessä pukeutumista toivottiinkin. Sanoin Zsofille, ettei huolta, odottaa vaan minua paikalle. :D Lee-tuomarilla oli hyvä ilme, kun hän kesken radan tuomaroinnin bongasi minut radan varresta. Nyt on sitten risteilylahjakortti odottamassa käyttäjää.




Tänään on otettu rennosti ja tehty ruokaa ensi viikkoa varten varastoon. Illalla on ohjelmassa junnuosaston Ninan treenit. Niissä treeneissä Teemu pääsee kokeilemaan myös yhteistyötä Maran villänder Jyrän kanssa! Huisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti