sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Hullun kiilto silmissä

Teemu ja Flaksi ovat viettämässä sunnuntaita Niinu Agility Sportin -leirillä. Eilisissä Tiia Vitikaisen treeneissä palautteessa vilahti, että Flaksi tarvitsee nopeajalkaisen ohjaajan. Onneksi ohjaaja onkin sellainen. :) Kotiläksynä Flaksilla on irtoaminen, kaikki esteille irtoamiset tarvitsevat vahvistusta. Erityinen huomio on kuitenkin nyt sivuttaisirtoamisessa. Ja valsseihin liittyvissä esteille lukituksissa. Naksutin käyttöön näissäkin treeneissä, ponnistuksen merkkaaminen kehiin! Aika näyttää onnistutaanko rakentamaaan aiempia vähemmän liikeherkkä koira.

Flaksi tekee töitä hullun kiilto silmissä, ja tässä kohtaa lausunto on ainoastaan positiivinen. Tällä kertaa ohjaajaa ei napsittu niin pahasti, eikä rimatkaan rapsuneet kovasti.

Flaksi sai hyvää palautetta jälleen kääntymisominaisuuksistaan. Toki rimat ovat vielä matalalla, joten aika näyttää senkin, pysyykö paketti koossa kun rimat nousevat medikorkeuksiin. Kisaiänhän nämä sisarukset jo saavuttivat. Flaksi ei tosin vielä aikoihin pääse kisaamaan, niin monta asiaa on vielä harjoiteltavien listalla. Yhtenä isoimpana asiana ne kontaktit, joissa emme kyllä ole edenneet juuri mihinkään.

Minä olen viettänyt rauhallista kotiviikonloppua. Kotitöitä ja koiratouhuja. Roopekin on täällä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti