maanantai 12. lokakuuta 2015

Viikonlopun treenit

Teemu on huolehtinut junioriosaston treenaamisesta viikonlopun aikana ja minä kävin Fridan kanssa kisaamassa kolme hyllyä sarjaamme. Hauskaa oli. Ekalla radalla Frida lähti ihan totaalisesti lapasesta ja irtosi esteille, jonne en koskaan olisi uskonut neidin rynnivän. Toisella radalla mukamas hyvästä putki-puomi-erotteluosaamisesta huolimatta neiti sujahti ihan luupissa puomin sijasta putkeen. Eikä vaan yhtä kertaa. Ja sillä kolmannella radalla, no tietysti kurvasi puomille kun silloin sinne putkeen olisi pitänyt mennä. :D Viitasen Anne oli tehnyt mukavan haastavat radat, joista taitavimmat kyllä selvisivät kunnialla. En ollut ainoa hyllyntekijä. En muista nähneeni ennen kisoissa kaikkia kontaktiesteitä niin, että ne suoritetaan peräjälkeen. Nyt oli niin. Ja sain Fridan tekemään pyynnöstä pysäytyskontaktin puomille, vaikka juoksutuksia onkin viime aikoina treenattu. Hyvä Frida. Ei muuta kun lisää startteja katselemaan. ;)

Teemu työsti NAS-tiimiä varten Flaksin treeneistä videoita. Tässä päällejuoksutreeniä. Tässä sopivasti tiimin kotiläksynä ollutta takaaleikkaustreeniä. Molemmat pätkät eilisiltaisista Nina Mannerin aluevalmennusryhmätreeneistä. Teemu treenasi siellä myös Roopen kanssa. Hienosti poika opiskeli itselleen ihan uusia ohjauksia. Tässä vielä Roopen treenipätkä ja toinenkin. Tai oikeastaan nuo olivat kyllä kolmas ja neljäs pätkä. Väläyksiä treeneistä joka tapauksessa, numeroinnista viis. Vauhtia tulee varmasti lisää kun itsevarmuus suoritettavan tehtävän suhteen kasvaa. Suoraan mennään jo aika kyytiä.

Kotipihassa Roopen ohjelmistoon on kuulunut Flaksin ja Fridan kanssa juokseminen, porttivahdin touhut ja keppitreenit. Kyllä nekin vaan edistyy, vaikka yhteiset treenimäärät on pieniä. :) Ja sisällä kaverukset nujuavat koko ajan. Huomenna Roope pääsee omaan kotiinsa lepäämään. :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti