sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pöksy-Flaksi leireilee

Flaksin aksatauko juoksujen aikana ei olekaan ihan totaalinen. Teemu ja Flaksi leireilevät NAS-tiimin merkeissä viikonlopun ajan. Kun kerran pöksyt jalassa on treeneihin tervetullut, niin paremminhan tuo valmennusjatkumo tällä lailla säilyy. Flaksia ei pöksyt haittaa. Kierroksia oli eilen ollut koneessa niin kovasti, että ohjaajan kädessä näkyi illalla roikkumisjälkiä. Irtoaminen oli ollut taas haastavaa, vaikka jo tuntui, että siinä on menty eteenpäin. Takaaleikkaukset olivat olleet vaikeita, ja neiti pyörähdellyt aina väärään suuntaan kääntyen. Tiedetään siis mitä treenataan, kun taukoilu on ohitse. ;) Myöskään kokonaisen puomin suoritukset eivät olleet loistokkaita, pikemminkin lennokkaita. Aina ei voi onnistua, eikä osua, ainakaan jos on kovasti kiire. Treenit jatkuu siis myös juoksupuomin osalta. Alkutaipaleella ollaan, mutta eiköhän se siitä. :)

Muuten Frida on tuurannut Flaksia treeneissä. Ullan treeneissä torstaina oli mennyt edellisviikkoa paremmin, mutta neiti ei kyllä käytä nyt takapäätään tehokkaasti. Hyppytekniikat on nyt tauolla seuraavaan fyssarireissuun asti. Kotiläksynä on kun siihen saakka päästään, set point, perussarja oksereilla ja etäisyyden arviointi 10-12.

Olin eilen Kromfohrländereiden syyspäivillä ja -kokouksessa. Väkeä oli vähän, mutta tunnelma hyvä. Tapasinpa siellä seuraavat ihanuudetkin.

Lissu
Popeda
Minni
Tänään sitten vaan kotihommia ja parsonien lenkitystä. Kesäkukat kukkii ja luntakin on vähän. Joulua kohti!







6 kommenttia:

  1. Hiukan huvitti nuo peräkkäin olevat lauseet kädessä roikkumisesta ja irtoamisen haasteellisuudesta 😉 Kiva että Flaksi juoksujenkin aikaan on pirteä, Lyyli oli aina ihan masentunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flaksi on tosiaan aika lailla oma itsensä juoksuista huolimatta. :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tuli sama kommentti kolmeen kertaan... Niin poistin ylimääräiset!

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista