lauantai 28. marraskuuta 2015

Elämä on suora lähetys, ei uusintoja

Niinpä yhteen viikkoon on taas saatu mahtumaan kaikenlaista kivaa ja ei niin kivaa. Aloitin viikon elämäni vatsataudilla. Koirat olivat tyytyväisiä, kun nukuin kaksi päivää läpeensä. Sehän on harvinaista.

Teemu ja Jyrä treenasivat yhdessä Jennan treeneissä. Kolmannet treenit yhdessä, ja yhteistyö on kyllä selvästi jo mennyt eteenpäin. :) Jyrä irtoaa hienosti esteille, mutta ei ole tottunut lähityöskentelyyn, johon Teemu taas on tottunut. Uuden oppimista molemmille.

Ullan hyppytekniikkatreeneissä kävi parsonit. Fridan hyppääminen ei ollut täysin priimaa, mutta ei nyt ihan huonoakaan. Neiti tosin koetteli ohjaajan hermoja unohtamalla täysin hyppytekniikkaharjoitusten alkurutiinit, eli ei puhettakaan, että olisi istunut nätisti jalkojen väliin. Nyt on sitten otettu tehotreeniä kotona ruokakupin kanssa. ;) Fanni pääsi myös höntsäilemään, ja hienosti höntsäilikin. Fannin hienot reisilihakset ovat kyllä valitettavasti hävinneet. Muutenkin neiti on nyt aikalailla luuta ja nahkaa. Hyvin iloinen ja pirteä kuitenkin, mutta seurannassa. Mistä lienee kysymys...

Tänään ajeltiin vain Fridan kanssa Janakkalaan kisareissulle. Yksi merkintä kisakirjaan, vaikka päivän ensimmäisellä radalla hyppääminen olikin taas hakusessa.  Toisella radalla neiti ei kerennyt osua A:n kontaktille ja ohjaaja ei puolestaan kerennyt hyppäävän koiran alta ajoissa pois. ;) Kepit jäi kesken, siitä hylly rata. Kolmannella radalla Frida lipsahti takaakiertoon, ja puomin kontakti oli aikasta lentävä. Kiva kisareissu kaikesta huolimatta!

Joulun ruokalista alkaa olla suunniteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti