lauantai 5. joulukuuta 2015

Agilitya ja pieniä jouluja



Jyrä on paikannut reippaasti Flaksia niin Ninan kuin Jennankin treeneissä. Tässä ihan viimeinen veto Jennan treeneistä. Hieman jo väsy painoi, mutta menivät 24 estettä yhdellä kiellolla! :) Porvoossa käytiin maanantaina epistelemässäkin. Teemu teki Jyrän kanssa kolme rataa, ja minä Fannin kanssa kaksi. Hauskaa oli! Tässä Teemu ja Jyrä  kisaavien radalla, joka ei ollutkaan ihan simppeli,  ja tässä Fanni hupailemassa mölliradalla.

Frida kävi keskiviikkona Patricialla fyssarilla, ja lantio oli jostain ottanut hieman itseensä, mutta saatiin onneksi hoidettua kuntoon. Frida kävi tänään Turussa ATT:n kisoissa Teemun kanssa hupailemassa kahden nollan verran. Hyppärillä hyppääminen oli hieman hakusessa, mutta meno vertyi aksaradoille. Ajat eivät Fridalla riitä, mutta erityisesti agilityradan nollaan pitää olla isosti tyytyväinen! Meidän hieno pikkuinen. Eikä ohjaajakaan ole pöllömpi. :) Hyppärillä sij. 12 ja agilityradoilta ekalta tulos 10 (keinulta ja puomilta vitonen) ja tokalta agilityradalta nolla ja sij. 7.

Eilen oli kumpaisellakin työpaikan pikkujoulut. Meidän pienissä jouluissa tehtiin yhdessä ruokaa. Mikäpä sen mukavampaa.


Samoissa hommissa nyt itsenäisyyspäivän aattona kotosalla. Huomenna kisareissulle Kotkaan. Teemu ja Jyrä tekevät debyytin virallisissa. Jännää!


Hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti