sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Jyrän kanssa kisoissa




Itsenäisyyspäivänä ajelimme Kotkaan kisoihin. Omat koirat odottelivat kotosalla ja Teemu kisasi Maran ja Leenan Jyrän kanssa. Jyrä on kyllä hieno koira! Muutamien treenien jälkeen tekee tosi nätisti töitä Teemun kanssa. Ja on itse rauhallisuus kisapaikalla! Ihan mahtavaa!




Suomalaisen Jari oli suunnitellut mukavat vauhdikkaat agilityradat. Ekalta radalta tuli kymppi kontakteilta. Toinen rata lipsahti hyllyksi pariin otteeseen. Kolmannelta radalta tuli kontaktikymppi, joka riitti luokan voittoon.

Flaksi palasi juoksutauolta treeneihin. Iina oli suunnitellut melkoisen mutkikkaan pätkän, jossa riitti haastetta. Hienosti Flaksi teki töitä, vaikka kyllä antoikin palautetta ohjaajalle kipakkaan tyyliinsä treenin aikana. ;) Tästä on hyvä jatkaa. Estefokusta ja itsenäistä työtä treenikohteina edelleen!

Eilen kävimme JAU:n kisoissa. Teemu teki Jyrän kanssa jälleen kolme starttia. Kylläpä oli mukavaa! Eka radalla Jyrä lipsahti puomille putken sijaan. Seuraavalla radalla tuli loppumetreillä puomin kontaktilta vitonen. Tämä oli kuitenkin voittorata. Hyppyrata oli hieno nolla! Jyrä oli kisan toinen 5,45 etenemällä. Hyvillä mielin joulutauolle. Palataan asiaan ensi vuonna Jyrän kanssa.

Nyt lasketellaan kohti joulua. Jaksaa jaksaa, ei ole enää montaa päivää töitä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti