perjantai 7. elokuuta 2015

Temppukurssilla

Flaksi käy nyt perjantaisin JAU:n omalla Leenan temppukurssilla. Onpa hyvä palauttaa mieleen, mitä jo nuorempana on aloitettu tekemään,  osittain unohdettu ohjaajien toimesta matkan varrella ja nyt siis aktivoidutaan uudestaan ja onhan tämä taas mahdollisuus oppia ihan uuttakin!

Ensin tehtiin kohteelle peruuttamista. Flaksi on treenannut viime aikoina erilaisissa paikoissa emännän edessä makoilua (pää maassa), joten sitäkin tuli tarjottua. Peruuttaminen menee ihan mukavalla tekniikalla. Pitää vaan muistaa lisätä vihjesanat tekemisiin, ettei aina tarvitse tarjota kaikkea osaamaansa.

Peruuttamisen jälkeen tehtiin alustan ympäri pyörimistä (etutassut alustalla, takatassut ottaa sivuaskelia ja pyöritään kohteen ympäri) ja samaa ilman alustaa. Tähän pitää muistaa se vihjesana, varmaankin suoraan, kun ideana on, että Flaksi kääntää itsensä aina takajalkoja siirtämällä niin, että on seisomassa ohjaajaa kohti suoraan. Tosi hyvää kehonhallintatreeniä. Pyörimisen lisäksi treenataan pieniä sivuttaisaskelia.

Sitten tehtiin jalkojen välistä pujottelua, jonka Flaksi osaa hienosti. Siitä saatiin jalostettua jalkojen ympäri kasin tekeminen tosi näppärästi, kun ohjaaja vaan otti ensin pienenpieniä askelia ja sitten lopulta vaan seisoin paikallaan. Tuo kasi pitää kyllä aloittaa vielä liikkeestä, muuten Flaksi tarjoaa hyvin vahvaa temppuaan jalkojen väliin istumista. No, näihinkin niitä vihjesanoja. ;) Oikein hyvää kylkien lämmittelyä ja taipumistreeniä. Taukoillessa Flaksi makoili ja teki nenäkosketusta käteen.


Mukavat treenit kruunasi leikkihetki Piin kanssa.




 Mutta mahtaakohan Kari olla valmis kohtaamaan tämän otuksen kisakentällä kohta?  Päivän ohjelmassa agilitykisat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti