lauantai 22. elokuuta 2015

Täyttä tykitystä temppukurssilla

Flaksi on kova tyttö tarjoamaan. Jopa niin paljon ja niin nopeaan erilaisia variaatioita toiminnasta, että tarkkaakin tarkempana saa olla palkkauksen kanssa. Eilen oli siis Leenan temppukurssi.

Tehtiin Suomenlipun pitelytreeniä MM-kisoja silmällä pitäen. ;) Kuppiin tassun nostaminen voidaan unohtaa jo tässä vaiheessa, kun kupin ja koiran tassun väliin laitettiin keppi, rupesi Flaksi automaattisesti tarjoamaan osumista tuohon kohteeseen. Nyt vain yritetään saada tassu pysymään pidemmän aikaan kepin päällä, ja varovasti käännetään keppiä pystympään asentoon. Tavoitteena on, että Flaksi osaa lopulta pitää lippua/keppiä tassulla kiinni niin, että lippu nojaa koiran kylkeen ja päähän. Koiran pitäisi vielä istua, niin poseeraus valokuvaajia varten saataisiin kuntoon. Meidän agilitykoulutuksessa aloitetaan siis kaikista tärkeimmistä jutuista heti kärkeen. :P Flaksin mielestä temput on ihan supersiistejä.


Ihmisen jalkojen väliin peruuttaminen meinasi olla haastavaa, kun jalkojen väliin istuminen on niin voimakas malli. Leenan piti houkutella Flaksi namilla poispäin Teemusta, ja sitten Flaksi tarjosi Leenalle peruuttamista, ja päätyi peruuttaen oikeaan paikkaan.

Lisäksi tehtiin sivuttaisaskelia ensin niin, että Flaksin tassut oli muurin minipalikan päällä. Oikealle meneminen meni paremmin, mutta vasemmalle astelu meinasi kääntää kropan kokonaan vinoon. Sivuttaisaskelia tehtiin myös niin, että etutassujen alla olevat materiaalit vaihtelivat, erilaisia tasapainotyynyjä.

Kurssin lopuksi Flaksi oli väsynyt ja massu pullollaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti