perjantai 14. elokuuta 2015

Arkeen on palattu

Tällä viikolla on palattu arkeen. Koulu alkoi. Tunnustettakoon, että olisin minä keksinyt tekemistä, vaikka loma olisi vielä jatkunutkin. Maanantaina Sini taikoi minulle elämäni ensimmäiset geelikynnet, että kyllä nyt kelpaa.



Koirat eivät vaikuta erityisen tyytymättömiltä, vaikka talossa onkin päivisin rauha maassa. ;)

Flaksi aloitti Jennan treeneissä. Hauskaa oli. Edelleen tehdään muutamaa estettä kerrallaan, mutta siinä on edistytty, että ohjaaja saa jo hieman liikkuakin. Estefokus on myös aika hyvällä mallilla. Ilman korkeutta on myös helppo kaasuttaa. :) Meinattiin jossain kohtaa noita rimojakin alkaa hieman nostamaan, varmaankin hyppytekniikan kautta. Mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan homma sitten muotoutuu. Tiistait on jatkossa sellaisia turbopäiviä, että on sekä Flaksin treenit Vantaalla että Fridan treenit Järvenpäässä, ja tietenkin oikeestaan samaan aikaan. Toivottavasti ryhmäkavereiden huumori kestää ja joustoa löytyy. :D Frida teki Timon treeneissä ilman rimoja.  
Juoksupuomin kanssa saadaan tehdä töitä tänäkin talvena. Eipähän käy aika pitkäksi. Rimaton treeni on Fridasta kyllä huippuhauskaa.

Flaksi kävi paikkaamassa Nixiä myös Ullan hyppytekniikkatreeneissä. Kivasti oli sujunut ne treenit.

Tänään oli Flaksilla vielä Leenan temppukoulu. Tehtiin taas  kehonhallintatemppuja. Uutena juttuna alettiin tekemään tassukosketusta (nostamalla tassua) kohteeseen. Tästä tehdään siis tassunnosto temppu kohteen avulla. Alkutreenissä menee vielä molemmat tassut läpi, mutta tarkoitus olisi saada temppu onnistumaan yksi tassu kerrallaan pyydetysti. Ja tuostahan jalostetaan sellainen Suomen lipun pitely tassu. ;) Treenien päätteeksi iloiteltiin taas Piin kanssa.Tällä kertaa Flaksi oli kyllä jo aikalailla treeneistä puhki.




Mukava ilta sai sydämentykytyksiä aiheuttaneen lopun, kun meidän pihan terassin portaissa oli kyy. Fanni tietysti bongasi sen ekana, ja haukkui ja tuijotti raivokkaasti. Onneksi ei tällä kertaa iskenyt suoraan liikkuvaan keppiin, puolivuotiaanahan sellainen liikkuva keppi aka kyy puri takaisin. En tiedä selviäisikö siitä kokemuksesta sama pieni koira kahta kertaa. Onneksi Teemu reagoi nopeasti kiljuntaani ja hätisti Fannin muovikauhalla pois kyyn luota. Käskyjähän pikku akka ei tietenkään tilanteessa ottanut kuuleviin korviinsa. Flaksi ei uskaltanut tulla lähellekään kyytä, sellainen härdelli siellä rappusissa oli meneillään. Onneksi selvittiin säikähdyksellä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti