sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappuhulinat

Mitä kaikkea kerkeää yhden vapun aikana? Nooo, ainakin siivoamaan, käymään kaupassa, tekemään Flaksin nenätreenit, haravoimaan pihaa, hakemaan vieraat lentokentältä, käymään Helsingissä (kahdesti) vappupiknikillä ja treeneissä, Nurmijärvellä illallisella ja lenkillä + seuraamassa treenejä, Masalassa treeneissä, Pyhtäällä kisoissa, Lohjalla kisoissa, valmistamaan kolmen ruokalajin illallisen, saunomaan ja viemään vieraat lentokentälle... Mukava ja tohinan täyteinen viikonloppu siis takana. Ja juu, ei tälläistä joka viikonloppu ole. Tänä viikonloppuna meillä vierailivat Zsofi ja Gergo sekä koiruudet Scilla ja Kaija Unkarista. Spessuviikonloppu siis.

Tässä ollaan lähdössä kohti Lohjan kisoja, joissa Zsofi ja Kaija kävivät voittamassa medi ykkösten hyppyradan. Flaksi pääsi Zsofin treeneihin treenaamaan käännöksiä samalla reissulla. Tänään napsittiin taas ohjaajaa puntista, kun perjantain treeni oli mennyt ihan superisti. Treeni taisi olla hieman haastava. Onnistumisiakin toki koettiin. Paikallaolijoiden kanssa oli puhetta, että tyypillisiä länderipiirteitä, kun epävarmuus iskee päälle. Lisää estefokustreeniä vaan. :) Neiti palautui kotiin silmät puolitangossa kaiken hulinan jälkeen. 


 Helsingissä oli vappuna muutama muukin. Koirat koisivat tässä kohtaa rauhassa kotona.
Perjantaina kävimme Sarin luona syömässä ja tapasimme ihania penneleitä. Pennut lähtivät lauantaina jo omiin koteihinsa, joten kerkesimme juuri ajoissa paikalle. Zsofi pääsi kokeilemaan myös agilitya Fridan ja Klenin pojan Sulon kanssa. Iltalenkillä löysimme valtavasti sinivuokkoja.

 Lauantaina Pyhtäällä Flaksi ja Ilox kisaturistelivat. Tällä kertaa se ei ollutkaan Flaksi, joka oli selällään maassa. Nuoremmilleen neiti ei siis käy selälleen.


 Alla olevat kuvat ovat kaikki Anne Lindin ottamia. Ikuistettuna kisaturisti Flaksi, sekä kisaajat Teemu ja Frida. Frida sai agilityradalla vitosen puomilta. Hyppyrata oli nollarata, sij. 5. Hyppärin voiton veivät Zsofi ja Scilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti