maanantai 18. toukokuuta 2015

Kukkuu kukkuu

Meinaan käki. Sunnuntain aamulenkillä kuultiin ensimmäisen kerran.

Taas yksi sangen touhukas viikonloppu takana. Molempina päivinä oltiin JAU:n kisatalkoissa. Sekin on kyllä  ihan mukavaa hommaa. Lauantaina mittautin Roopen kisapaikalla. Hieman hämmentävä sirunlukija aiheutti alkuun rimpuilua, mutta lopulta mittaus saatiin suoriettua sangen mallikelpoisesti. Minihän se on Roope. Hyvä niin! Nyt on siis kisakirja. Vielä pitäisi opettaa pojalle kontaktit ja kepit. ;) Kisapaikalla Roope pääsi tapaamaan taas myös monia koiria.

Lauantaina ajelin Mäntyharjuun Roopen. Sielläkin oli tehty monenmoisia pihahommia ja narsissit olivat parhaimmillaan.


 Sunnuntain kisatalkoiden päätteeksi kävimme ostamassa uuden kaasugrillin. Edellinen oli jo niin huonossa kunnossa, ettei muuttanut kanssamme tänne. Koiramobiili on kyllä kätevä kaara, sinne meni heittämällä yksi näytekappalegrillikin. Päivikki ja Nixi kävivät kylässä. Hauskaa nähdä, miten hyvin sisarten jutut osuvat yksiin. Jos Flaksi oli pentulaatikossa Nixiä aktiivisempi, niin nyt roolit ovat kyllä vaihtuneet. Flaksi vaikuttaa siskoaan harkitsevammalta, kun taas Nixi on iloisen energinen ihan kokoajan. Flaksi saattaa välillä hengailla enemmän tarkkailijan roolissa. Ainakin jos Päikin taskussa on ihania nameja, ja kotona ei ymmärretä antaa riittävästi ruokaa. ;) Ehkä jotain valeraskausoireitakin ilmassa? Leikki ei maistunut ihan totuttuun tapaan ja vinkukanoista pidettiin erityisen hyvää huolta. Niihin Nixi ei saanut koskeakaan. Ihania tyttöjä molemmat!







Illalla Teemu lenkkeili Flaksin ja Fridan kanssa kodin lähimetsissä ja minä ja Fanni kävimme tapaamassa Järvenpäässä Raisaa ja jackru Jeppeä. Kyllä meidän ekoista koirista vaan alkaa pikkuhiljaa kehkeytyä vanhuksia.


Jeppe-paran korvat olivat koetuksella kun malttamaton Manninen komensi kuvaajaa.

Maanantaina Flaksilla kävi kylässä Milu. Hauskaa miten hienosti Flaksi kohtaa kaikki uudet koiratuttavuudet! Ja voi meidän Fannia. Lauran tapaaminen aiheuttaa aina ilopissit.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti