maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivä puutarhahommissa

Meillä vietettiin äitienpäivää minun äitiäni muistaen jo lauantaina, kun vanhempani toivat meille Roopen. Aika hyvä palvelu! Kiitos! Teemu leipoi äidille kakkua. Syötiin hyvin ja pakattiin perinteinen ruusu mukaan. :)

Muuten minun viikonloppuni kului Fannin, Flaksin ja Roopen kanssa pihatouhuissa. Apupoika on paras! Roope ei käy lapioon, kottikärryihin eikä haravaan kiinni. Eikä kaiva tunneleita Kiinaan, syö multaa tai kisko kertaalleen istutettuja taimia ylös. Sen sijaan vahtipalvelu pelaa, vaikka vahti aika uniselta usein näyttääkin. Flaksi sen sijaan kiskoi istuttamani pienet orvokin taimet ylös laatikosta kun silmäni vältti. Vain vahvimmat selviävät tässä pihassa. :P










 Roope koettelee Fannin hermoja olemalla sinnikäs takamuksen ihailija. ;) Näyttäviä ja nopeita karkuunlähtöjä on nähty lukuisia! Mutta sinniä riittää yrittämään aina vaan uudestaan.

Roope ja Flaksia voi pitää aiempaa paremmin yhdessä sisällä, kun meno on rauhoittunut. Nyt ei sinkoilla enää kokoajan ympäri kämppää, vaan voidaan olla rauhassakin yhdessä.





Teemun ja Fridan viimeinen Fit Dog-leiri oli mennyt mainiosti. Kaikilla oli siis kiva viikonloppu.

Nyt on aika pakata koirat autoon ja lähteä hallille vapaatreenailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti