sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Jo joutui armas aika

Viimeisen kouluviikon aikana tuli paiskittua pääasiassa lyhyitä mutta tehokkaita työpäiviä. Maanantaina tosin viihdyin työpaikalla illan vanhempainiltaan saakka. Muut illat menivätkin lähinnä koiratouhuissa.

Fanni pääsi riemuitsemaan Ullan hyppytekniikkakurssille, Frida hyvin menneisiin arvokisatuomareiden radat-teematreeneihin ja Flaksi kurssinsa päätöskerralle. Tällä kertaa Flaksi taisi kyllä jäädä luokalle. ;) Paikalla pysyminen ei ollutkaan oikein enää hanskassa. Vaikeammalla radanpätkällä neiti oli taas myös melkein puntissa kiinni. Tiedetään siis mitä treenataan. Mutta hyvää kakkua Flaksi tarjosi! Flaksi kävi myös fyssarilla. Pientä kireyttä oli selässä, mutta ei kummempaa. Neidin rakenne sai kehuja, ja hyvät lihakset! Nyt otetaan ohjelmaan vielä syvien lihasten kehittämisen kannalta hidas liikunta (mikä on meidän kombinaatiossa helpommin sanottu kun tehty) ja kropan varovaiset sivutaivutukset makupalan avulla jouston takaamiseksi. Fridan kohdalla Patricia saikin tehdä enemmän töitä. Neiti rynäsi kertaalleen puomin alastulolla, ja kroppa oli S-mutkalla. Onneksi tuli kuntoon ja selvittiin säikähdyksellä. Tosin nyt odotellaan, tuleeko vinkulelupallo omin avuin ulos....



Flaksin kohdalla jäämme vielä pohtimaan miten edetä agilityharrastuksessa. Paljon erinäistä pohjatyötä on toki luvassa, mutta voi olla, että kontaktit ja kepit saavat edelleen odottaa. Kiirehän tässä ei ole mihinkään. Roopen nappasimme tänään mukaamme Mäntyharjulta. Jätkän kontakti- ja keppitreenit pitäisi nyt kyllä jo aloittaa.

Ensimmäinen kesälomareissukin on siis jo tehty. Viikonlopun ohjelmassa oli kevätjuhlat,  lakkiaiset Laukaassa ja kotiinpaluu Mäntyharjun kautta.

 Flaksi lakkiaisissa.
 Ronja-täti koisii.
 Roopen luona Mäntyharjussa.

Olin ollut ilmeisesti kilttinä töissä, kun sain niin kauniita kukkia. :)






Pohjoisrinteen pihassakin kukkii pikkuhiljaa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti