torstai 7. toukokuuta 2015

Agilityviikko

Tällä viikolla on jälleen agilityn täyteistä elämää. Tiistaina oli kesäkauden ensimmäiset ulkotreenit Fridalle Rannikon Timon opissa. Aika pitkä ja raskas rata ohjaajalle, mutta hienosti koko paikalla ollut porukka radalla tykitti. Puomin kontaktille ei Fridan tassut ihan aina osuneet. Jäi kokeilematta se versio, jossa ohjaaja olisi tullutkin toista puolta puomia. ;) Kepit oli myös hankala löytää nurmikon rajasta. Hienoa menoa silti.

Tiistaina Flaksi pääsi  Liuhdon Timon treeniryhmän treeneihin hallille. Neiti oli  ihan super. Tehtiin pakkovalssia ja yhdistettiin se paikallaoloon ja renkaan suorittamiseen. Lisäksi tehtiin rengas, pakkovalssilla hypylle ja pituudelle irtoamista. Hienosti meni sekin. Nyt vaan rohkeasti kokeilemaan erilaisia pieniä juttuja yhdistettyinä toisiinsa. Ja niitä ohjauksia, niitähän voisi tehdä kotipihassa ihan ilman esteitäkin.

Tänäänkin oli Flaksin vuoro treenata. Tällä kertaa Sporttikoirahallilla Ullan hyppytekniikkatreeneissä. Hyvin neiti kuulemma tekee töitä ja käyttää kroppaansa ikäisekseen. Istuma-asentoa hieman tuunattiin, oli kuulemma liiankin timmissä istuma-asennossa Teemun jalkojen välissä. ;) 10 sentin rimoilla jatketaaan hyppytekniikoita. Meidän vuoron päätteeksi paikalle treeneihin pyyhälsikin Nixi-sisko. Tytöt olivat kovasti innoissan pikaisesta nuuskuttelusta.

Viikonloppu menee Teemulta ja Fridalta aksaleireilyn merkeissä. Minä ja Fanni ja Flaksi puuhastelemme kotosalla. Vanhempani ja Roope saapuvat meille lauantaina. Roope jää tänne taas agilityoppiin. :)

Flaksin nenätreenit etenevät myös mukavasti. Hajun ilmaisu sujuu, ja tänään tehtiin ensimmäistä kertaa hajun erottelua niin, että oikean kohteen lisäksi oli yksi tyhjä häiriöpurkki. Haju löytyi hienosti. Hyvä Flaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti