sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Pöksysankari pätevänä

Tänä maanantaina herätessämme maa olikin taas valkoinen. Vaikka järjellä tietää, että maaliskuu on Suomessa talvikuukausi, on olo petetty. Koiria tuo valkoinen kerros ei tuntunut haittaavan lainkaan.

Viikonloppu vierähti nopeasti. Teemun äiti oli meillä kylässä, jä kävimme lauantaina hieman shoppailemassa. Kun sitä tekee harvakseltaan, voi kerralla joutua tekemään enemmänkin pieniä hankintoja. Nyt on kaikkea, paitsi rahaa ;) Lauantai oli koirilla varsinainen laiskottelupäivä, mutta eivät nuo melko harvainaista koko päiväistä sohvaperunan rooliaan tuntuneet pistävän pahitteeksi.

Perjantaina pöksysankari kävi olemassa pätevä treeneissä. Ensimmäistä kertaa elämässään teki rengasta, ja ilman ongelmia. Myös irtoaminen ja putkeen takaaleikkaus oli sujunut hyvin. Kotona teimme sillä aikaa perjantai-illan ratoksi sushia. Kivaa näpertelyä.




Sunnuntaina kävimme Hyvinkäällä Fridan juoksukontaktitreenejä tekemässä. Eihän se erityisesti puomilla nyt ollenkaan osu kontaktille, mutta hauskaa sillä tuntui olevan. Frida ei ainakaan tässä vaiheessa tunnu allekirjoittavan sitä, että koko puomin läpi juokseminen olisi nopeampi ja tehokkaampi tapa liikkua kun loikkaaminen. Jatketaan harjoituksia. Kisakentille palataan ilman mitään tulostavoitteita.

Fanni pääsee tänään Patrician hyppysiin. Mielenkiintoista kuulla, mitä selästä nyt sanotaan. Hyvä se ei ollut keskiviikkona Laura-hierojan käsittelyssä, mutta ainakin Fanni antoi jo koskea kunnolla selkäänsä. Ehkä se siitä.

Työpäivän ajaksi tuo pöksysankari on nyt kyllä eristettävä omaan yksinäisyyteensä. Muuten voi pikkuparsonilla pamahtaa pinna jatkuvaan junaleikkiyritykseen. ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti