lauantai 21. maaliskuuta 2015

Flaksi 11 kuukautta ja juoksut

Sunnuntaina pikku-Flaksi on jo 11 kuukautta vanha tai nuori. ;) Neiti aloitti juoksut keskiviikkoiltana. Jouduimme perumaan Roopen agilityviikonloppuun tulemisen. Flaksi on kuitenkin juoksupöksyissään päässyt itse treeneihin, eivätkä pöksyt ole menoa haitanneet. Roopelle olisi kuitenkin ollut kohtuuton häiriö tuo juoksuinen narttu kotioloissa.

Tällä viikolla on aksattu ja tehty kotihommia, sainpa vessan lattian valmiiksi.

Maanantaina kävimme hallilla tekemässä treenit Flaksin kanssa. Hyppytekniikkaa ja irtoamista lähinnä. Fanni hyppäsi edelleen niin huonosti, että lunasti itselleen lisää agilitytaukoa. Frida jaksoi tiistain treeneissä hyvin tiukan viikonlopun jälkeen. Minä kävin kouluttamassa keskiviikkona. Torstaina meillä oli ystävät kylässä, ja Flaksi ja Fanni pääsivät leikkimään Eerikan kanssa. Hienosti meni leikki lapsen kanssa molemmilta. <3 Viikko on vierähtänyt siis jälleen nopsaan.

Perjantaina Flaksin treeneissä tehtiin paikallaoloharjoituksia ja kerrattiin paikalla olemisen alkeisharjoittelu myös ihan teoriana. Tarkkana pitää muistaa olla kriteerien kanssa, ettei hyvä paikka oman toiminnan vuoksi vaan pääse ruostumaan.

Tänään Flaksilla oli oikein poikkeuksellinen supertreenipäivä. Ensin pakkovalssia ja irtoamista Mustosen Saijan johdolla Lohjalla ja sitten Nina Mannerin treeneissä lisää irtoamista Tattarisuolla. Hyvin pöksysankari jaksoi kahdet lyhyet treenit päivässä. Fridakin teki Ninan treeneissä hienot kepit, juoksu A:n ja takaaleikkaukset, vaikka hyppääminen olikin tänään aluksi melkoisen kankeaa. Huomenna on edessä Fridalla Kataisen Harrin treenit Mikkelissä. Pitää muistaa tehdä superhyvät lämmittelyt ennen treenejä.

Tänään meiltä kysyttiin, että miten tuo Flaksi eroaa parsoneista. No ainakin siten, että ensimmäiset juoksuhousut on edelleen ehjät, vaikka ne otettiin käyttöön jo keskiviikkona. Fannihan lunasti itselleen pöksyttömän loppuelämän rikottuaan kahdeksat juoksuhousut putkeen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti