maanantai 2. maaliskuuta 2015

Erilainen leikkijä

Vaikka tuo länderi osaa olla äänekäs, on se leikkiessään hiljaa parsoneihin ja mitteliinkin verrattuna.

Meillä aloitetaan joka aamu tällä:

Fannin ja Flaksin touhuja 1 

ja 2.

Yhdeksänvuotiaskin on sangen leikkisä otus! Sille päälle sattuessaan tuo hieman tosikompi? seitsenvuotiaskin on kyllä hieno leikkitäti. Eritoten pihan juoksuleikeissä! Erityisen iloista on, että Fridan kroppa tuntuisi tykkäävän tuosta harjoitusmuodosta. Jospa se toisi hieman lisää vauhtiakin. ;) Enää Flaksi ei ainakaan ihan niin pahasti pääse jätättämään.


Fridan murinat.

Tällä hetkellä lauman koko on neljä. Roope on meillä Flaksin kanssa leikkimässä ja erinäisiä asioita harjoittelemassa, niin agilityhallissa kuin muuallakin. Sisätiloissa junioriosastoa ei tosin kovin kauaa jaksa samoissa tiloissa katsoa, meno on niin hurjaa ihan koko ajan! Vaan hauskaa tuntuu olevan.




Tällä hetkellä treenailussa keskitytäänkin Fridan, Flaksin ja Roopen kanssa touhuamiseen. Fanni oli fyssarin käsittelyssä kovin tuskainen, koko selkä on siis jumissa, eikä selkeää kipukohtaa tässä vaiheessa pystynyt edes määrittämään. Aksatauko, ei painia ja juoksemista liukkaalla pihalla, sen sijaan kipulääkettä ja rauhallista liikuntaa sekä lämpöä selkään. Josko se siitä!

Perjantaisissa Leenan treeneissä Flaksi teki jo punttia purematta hieman pidempää pätkää. :)
Tyylinäyte 1
Tyylinäyte 2

Fridan kontakteissa on harpottu melkoisella laukalla eteenpäin. Kesä on ihan kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti