sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viikonloppu mennä viuhahti

Perjantaina kerkesimme töiden jälkeen Lemmenlaaksoon kävelylle. Paikka on kyllä hieno ihan kaikkina vuodenaikoina. Aina eri tavalla.





Sitten olikin vuorossa yövuoro Flaksin pentukurssin ja Fridan kontaktikurssin merkeissä. Kummasti sitä vaan jaksaa mukavien asioiden parissa puuhastella vaikka kello käy keskiyötä. Flaksilla on taas muutama uusi kotiläksy treenattavana. Fridan kontaktien juoksutuksessa otetaan pieniä askelia eteenpäin. Katsotaan mihin vielä päädytään. ;)



Lauantaina nappasimme Heinolassa Roopen porukkamme vahvistukseksi. Jätkä on meillä tämän viikon lauman mukana agilitytreenien merkeissä. Flaksin ja Roopen riemuisa jälleennäkeminen tapahtui autossa.  Roope sai ensin lähteä kanssamme Laukaaseen. Kävimme juhlimassa Outin 40 -vuotissynttäreitä oikein mukavien bileiden muodossa. Kyllä se on vaan hienoa kuunnella ja tanssia kun on taitavia ihmisiä soittamassa ja laulamassa.  Koirat olivat sillä aikaa mummolassa koisimassa. Ja mikäs oli koisiessa, kun ensin oli Roopekin juossut Flaksin kanssa pitkin peltoja. Kelpasi nukkua. Roope oli oikein hyvä kyläilijä. Tuli hienosti juttuun myös Ronjan kanssa.
 Jostain kumman syystä kännyn kamera ei taas kerennyt kunnolla tarkentamaan kaverusten leikkihetkiä.




Tässä sitä mennään.

 Tänään kävimme Laukaassa vielä ennen kotiinlähtöä mökillä metsälenkillä. Sienisaalis jäi todella laihaksi. Koirat pääsivät juoksemaan niemessä vapaana. Roope löysi mustikoita. Kokemuksesta tiedän jo tässä kohtaa, että pesukaan ei auta. Flaksi oli sinipunainen viikon. Saa nähdä minkävärisen koiran palautan vanhemmilleni. :D
Kotiin palattuamme kävimme vielä Hyvinkäällä treenaamassa. Frida teki hyppytekniikkaa ja juoksuhommia. Fanni teki myös hyppytekniikat ja kurvaili innoissaan putkia juoksutauon päätteeksi. Flaksi teki omat kotitehtävänsä, ilolla ja innolla, niin kuin aina. Ja Roope, pikku jätkä oli sangen pätevä ja teki hyppytekniikan lisäksi erinäisiä muita pikkutreenejä. Hiljaa hyvä tulee, Roope on kyllä nopea oivaltamaan ja oppimaan! Tällä hetkellä Roope paahtaa opetetun mukaisesti täysillä eteenpäin tehtävässä kun tehtävässä. Seuraavaksi onkin aika harjoitella kääntymäänkin.

Loppuun vielä jo syyslomalla Teemun ottama kuva Flaksista ja kotipihan pensaat ennenkuin kaikki oli vain ruskeaa ja maassa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti