sunnuntai 12. lokakuuta 2014

No queremos tonterias





Emäntä on palannut taloon. Ja mikäpä olikaan palatessa, kun isäntä ja koirat olivat odottamassa. Espanjan reissuni aikana kämppää oli puunattu siihen malliin, että pääsemme pian tekemään asuntokauppoja. Meidän lauma pääsee siis uuteen kotiin! Elämme jänniä aikoja!

Espanjassa näin viisi hyvin erilaista koulua ja opetusviraston, kerkesimmepä kiireesti muutamalle rannallekin, shoppailemaan, syömään hyvää ruokaa ja vierailumme huipentui upeaan ilotulitukseen. Jokaisella reissulla ihastelen myös värikkäitä laattoja.







Muutaman tunnin yöunien siivittämänä perjantain työpäivä sujui yllättävän mukavasti. Nyt onkin sitten viikon syysloman aika! Loma on aloitettu viikonlopun Turun reissuilla. Olimme parsoneiden agilityleirillä Janitan ja Jaakon opissa. Tai no, minä ja Fanni treenailimme vaan tänään, ja Teemu ja Frida molempina päivinä. Treenit sujuivat mukavasti. Molemmat koirakot saivat uutta harjoiteltavaa ja me ajattelemisen aihetta! Täytyy ehkä pureskella asioita hieman ja sitten vaikka koittaa kirjoittaakin aiheesta treenit jotain. ;)





Flaksi tapasi molempina päivinä Ilven. Pennuilla on pari kuukautta ikäeroa (Flaksi on 5, 5 kuukautta ja Ilve 7 kk), mutta ovat hyvin saman kokoisia tässä vaiheessa. Molemmat n. 38 cm ja 8 kg. Leikeissä piisasi vauhtia!







Lomaviikkoa vietetään ainakin kotona, sienimetsässä, treeneissä ja leikkitreffeillä Piin kanssa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti