torstai 26. kesäkuuta 2014

Reissupennun arkea

Tänään Flaksi on vedellyt autossa unta matkalla Laukaasta Kemiin ja Rovaniemelle. Kemin kisapaikalla uni maistui myös. Ruoka maistuu matkalla missä ikinä ollaankaan. Leikkiäkin voi. Ja käydä ulkona tarpeillaan, ollen nopeampi kun vanhemmat koirat. Paikassa kun paikassa liikutaan reippaasti ja uteliaasti. Uutena asiana on se, että yllättävät äänet herättävät huomiota. Eivät varsinaisesti pelota, mutta herättävät huomiota. Ulkona Flaksi on varsinainen rikkaimuri. Tarkkana saa siis olla, koska suuhun eksyvät niin kivet, tupakantumpit kuin purkatkin.

Ihan kokoaikaa Flaksi ei kisapaikalla koisinut. Välillä syötiin luuta ja touhuiltiin ja käytiin lenkillä Fannin ja Fridan kanssa. Fanni jopa hetken lähes leikki lenkillä pennun kanssa. :) Flaksi taluttaa myös ahkerasti Fannia ja Fridaa.

Flaksi kokeili tänään myös uutta kantolaukkuaan. Se SM-kisoissa käytössä ollut meinaan otti ja hajosi heti ensi käytössä. Tämä toivottavasti on kestävä. Ainakin Flaksi tuntui viihtyvän.

Kemin "kisakenraalit" ei tuoneet ihan toivottuja asioita, mutta hyviä pätkiä radoilla oli. Nyt kisaaja on asemissa Rovaniemellä valmiina viikonlopun maajoukkuekarsintoihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti